Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To bude zřejmě nějaká raritka že??Ta cenovka je normální??http://www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=1144807&id=qm41fmfigeq&source=as24_inseratsg_detail_ueberschrift

Odesláno

Nevím jestli raritka, ale je to limitovaná série GTIčka a dá se sehnat celkem dobře. Vím o jedné za cca 12.000,- je však v trochu jiném stavu než tahle, ale i tak je ta cena totálně mimo :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Viděl jsem stejné označení i na 309, tak nevím jak moc je to rarita...

Nebylo to náhodou GRAFFIC?

Odesláno

já se totiž na to RC vysral(moc drahý)sháním teda opět nějakou pěknou GTI-6(chci poslední facelift),a než jí seženu...chci koupit nějakou 205GTI,třeba v nic moc stavu a vyšperkovat si jí...už sem si tom griffe něco zjistil...ta výbavička se mi velice líbí a koupím toto...http://www.malovany.cz/detail-vozu.php?auto=1727-peugeot-205-19-gti-griffe-88kw-spickovy-stav- ...přijde mi hodně trapné psát tam špičkový stav...viz sedačky a neuvedený počet km...chtěl bych ho zrenovovat...kámoš totiž renovuje R11 Turbo,tak mu chci udělat takovou konkurenci...Myslím že za ty prachy se to vcelku hodí...jinak nechcete dát někdo kontakt na tu 205 griffe za 12000Kč???

[upravil dne 16.5.06 Sova]

Odesláno

Hele do toho bych nešel, je v háji, teda já si to myslím, hlavně kastle je už zprasená. Zkusil bych to za necelejch čtyřicet, vypadá slušně, má origoše litiny, určitě bych jí zajel projet, kdybych o nějakým Griffe uvažoval

Odesláno

Mrkni na http://www.tipcars.cz

Dej autobazar >

Značka : Peugeot

Model : 205

Hledaný text : gti

Je tam pár pěkných kousků, vše do 39tis. a některý cabrio.

Jinak pod Peugeot - 406 - karoserie: kupé je tenhle nádhernej 3.0, prodávají ho Brně tak se zítra na to pojedu mrknout. Bohužel ma najetých 200tis.

post-0-1410959453654_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: mk405

jj klasická omezená série barvy zelené stejně jako má fáčko silverline atd.

Nebyla Graffic červená série?

Odesláno

no tak Griffe za 40000(se ukecá na 35)je pořad lepší než ty hrůzy z tipcars...navíc je to griffe...jenom kvuli tomu do toho pujdu...do budoucna dobrý veterán;):super

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Nevím jestli raritka, ale je to limitovaná série GTIčka a dá se sehnat celkem dobře. Vím o jedné za cca 12.000,- je však v trochu jiném stavu než tahle, ale i tak je ta cena totálně mimo :myslim

Dal bys mi na něj kontakt???za těch dvanáct
Odesláno

A je to GRIFFE za 40 papírů vůbec na českých papírech ???? Píšou tam akorát dovoz D.......:myslim:myslim

Jinak to za těch 12 je fakt spíš na rozebrání - pokud chceš mám fotky včetně kontaktu ;):papa

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: mk405

jj klasická omezená série barvy zelené stejně jako má fáčko silverline atd.

Nebyla Graffic červená série?

Graffic byla i ve stříbrný a to i v naftě, ale červenejch bylo asi nejvíc.

Navíc MK myslel Griffe ne Graffic

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Ty jsi ňák chytrej - nejezdíš ty náhodou v žábě :D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Vertex

Ty jsi ňák chytrej - nejezdíš ty náhodou v žábě :D:D:D:D:D

To víš no, nebejt tehdy Graffica, tak bych po Peugeotu ani nevzdychl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...