majko.ucet Odesláno 30. duben 2023 Odesláno 30. duben 2023 Zdravim mam 307 2005 facelift VF33C9HXC84325265 A jedna sa mi o packu svetiel bola menena bez napisu auto (dažďový - svetelný senzor mam) ide o to ze chcem packu vymenit za taku aka tam ma byť len neviem ktorý typ koncovky tam patri su minimalne 2 typi. Vie mi niekto podľa vin poslat link na spravnu koncovku? Ďakujem na foto je aktuálna páčka Citovat
inoxing Odesláno 30. duben 2023 Odesláno 30. duben 2023 Staci vycvaknout tu zaslapku na konci packy a misto toho si cvaknout zpatky pruzne tlacitko ze stare packy. Mozna to nebude sedet kvuli rozmerum, ale muzes to zkusit- u originalu to sedi. Citovat
majko.ucet Odesláno 30. duben 2023 Autor Odesláno 30. duben 2023 Aha.. to som netusil a kebelaž tak akože bude aj ked je bez tlacitka? no ok dakujem pozrem ale ani staru packu nemam takto som to kupil A este otazka vycvaknut celu tu otocnu časť s nakresmi parkovacky atd..? Alebo len tlacitko na konci packy? Citovat
inoxing Odesláno 30. duben 2023 Odesláno 30. duben 2023 Jo, páčky mají uvnitř spínací kontakt, ikdyž mají jenom tvrdou záslepku, místo pružného tlačítka. Stačí jen vyměnit za tlačítko. Ale bez snímače deště a změnou kodovaní BSI ti funkce "AUTO" fungovat nebude. Resp. je to zastaralá funkce, která dneska ani nedává smysl- musí se svítit celodenně. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2023 Odesláno 1. květen 2023 dava to smysl v dobe kdy mas denni sviceni inoxing ohodnotil 1 Citovat
majko.ucet Odesláno 1. květen 2023 Autor Odesláno 1. květen 2023 Mam denne v diaľkových svetlach A tento typ nesadne na moje auto? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.