Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mam 307 2005 facelift VF33C9HXC84325265

A jedna sa mi o packu svetiel bola menena bez napisu auto (dažďový - svetelný senzor mam) ide o to ze chcem packu vymenit za taku aka tam ma byť len neviem ktorý typ koncovky tam patri su minimalne 2 typi. Vie mi niekto podľa vin poslat link na spravnu koncovku? :) Ďakujem na foto je aktuálna páčka 

20230430_105256.jpg

Odesláno

Staci vycvaknout tu zaslapku na konci packy a misto toho si cvaknout zpatky pruzne tlacitko ze stare packy. Mozna to nebude sedet kvuli rozmerum, ale muzes to zkusit- u originalu to sedi.

Odesláno

Aha.. to som netusil a kebelaž tak akože bude aj ked je bez tlacitka? :D no ok dakujem pozrem ale ani staru packu nemam 😁takto som to kupil

A este otazka vycvaknut celu tu otocnu časť s nakresmi parkovacky atd..? Alebo len tlacitko na konci packy?

Odesláno

Jo, páčky mají uvnitř spínací kontakt, ikdyž mají jenom tvrdou záslepku, místo pružného tlačítka. Stačí jen vyměnit za tlačítko. Ale bez snímače deště a změnou kodovaní BSI ti funkce "AUTO" fungovat nebude. Resp. je to zastaralá funkce, která dneska ani nedává smysl- musí se svítit celodenně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...