synek12 Odesláno 24. duben 2023 Odesláno 24. duben 2023 Dobrý den, dnes jsem si vyzvednul auto ze servisu kde bylo na výměnu spojky a gufera motoru. Pří kontrole jsem zjistil že mam (krátkou měrku na olej) je možné že při výměně ni vypustili olej a zapomněli dolít zpátky Ujel jsem asi 20Km je možné že jsem poškodil motor mam to reklamovat Potřeboval jsem jet do préce a musel jsem nechat auto doma a jet půjčeným. Citovat
pavelu96 Odesláno 24. duben 2023 Odesláno 24. duben 2023 Vítám Tě na Peugeot clubu. Možná by na úvod chtělo se trochu pověnovat tomu co a jak píšeš. Neuvádíš o jaké auto se jedná ( v profilu 106 z roku 2013 je blbost ). To že máš krátkou měrku na olej ještě neznamená, že v motoru olej není... Na to, že jsi možná poškodil motor jsi přišel jak? Jestli to máš reklamovat? - odvez to někomu, kdo tomu rozumí a ten Ti řekne co a jak. Citovat
synek12 Odesláno 25. duben 2023 Autor Odesláno 25. duben 2023 Krátká měrka" myslím nedosáhne na olej a motor bez oleje jezdit nemá Tak předpokládám že se může poškodit. Jestli jsem ve špatné skupině prosím o navedení do správné Nenapsal jsem typ Peugeot EXPERT 2litr Rok 2013 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben 2023 Odesláno 25. duben 2023 před 1 hodinou, synek12 napsal: motor bez oleje jezdit nemá myslím si to samé, takže jsi v servisu při převzetí vozu po opravě MOTORU olej nezkontroloval ?? Citovat
oddie Odesláno 25. duben 2023 Odesláno 25. duben 2023 Kdyby tam olej nebyl vůbec, zůstane svítit červená kontrolka a STOPka, takže tam zřejmě nějaký bude, jen méně... A množství oleje před startem by měl tuším ukazovat budík nebo displej. Citovat
synek12 Odesláno 25. duben 2023 Autor Odesláno 25. duben 2023 To je moje chyba že jsem vyjel ze značkového servisu a neskontroval olej v motoru a v převodovce jsem taky nekontroloval. Ono vlastně jak si tak uvědomuji tak servis si asi nezkontroloval olej a jel taky bez oleje to se nám to kupí ,,,,,,,,, ,,ale můj dotaz( pro mechaniky) zněl jestli je možné že při výměně gufera na klice vyteče olej a mechanik ho nezkontroluje a nedoleje. Spíše jako varování pro druhé Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben 2023 Odesláno 25. duben 2023 při výměně gufera na klice vyteče velice málo oleje, vlastně skoro nic, takže tak taky bych upozornil, že tak jako přijímací technik kontroluje vaše auto před sepsáním zakázky, máte i vy právo zkontrolovat si jejich práci (pokud to jde) , jinak kontrola stavu oleje v motoru před jízdou je základ..., já si před podepsáním ukončení zakázky a převzetím auto zkontroluju, podle reakcí technika vím, že to není obvyklé , ale je to vaše auto... Citovat
synek12 Odesláno 25. duben 2023 Autor Odesláno 25. duben 2023 Už to mam vyřešené problém byl v ulomené měrce mam objednanou novou, že auto bylo zrovna v servise tak mne to zmátlo Děkuji za reakce. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.