Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, dnes jsem si vyzvednul auto ze servisu  kde bylo na výměnu spojky  a gufera motoru. Pří kontrole jsem zjistil že mam (krátkou měrku na olej) je možné že při výměně ni vypustili olej a zapomněli dolít zpátky

Ujel jsem asi 20Km je možné že jsem poškodil motor mam to reklamovat  Potřeboval jsem jet do préce a  musel jsem nechat auto doma  a jet půjčeným.

Odesláno

Vítám Tě na Peugeot clubu.

Možná by na úvod chtělo se trochu pověnovat tomu co a jak píšeš. Neuvádíš o jaké auto se jedná ( v profilu 106 z roku 2013 je blbost :D ). To že máš krátkou měrku na olej ještě neznamená, že v motoru olej není... :aut Na to, že jsi možná poškodil motor jsi přišel jak? Jestli to máš reklamovat? - odvez to někomu, kdo tomu rozumí a ten Ti řekne co a jak. :papa

Odesláno

Krátká měrka" myslím nedosáhne na olej  a motor bez oleje jezdit nemá Tak předpokládám že se může poškodit. Jestli jsem ve špatné skupině prosím o navedení do správné

Nenapsal  jsem typ Peugeot EXPERT 2litr Rok 2013

Odesláno
před 1 hodinou, synek12 napsal:

motor bez oleje jezdit nemá

myslím si to samé, takže jsi v servisu při převzetí vozu po opravě MOTORU olej nezkontroloval ?? 😯

Odesláno

Kdyby tam olej nebyl vůbec, zůstane svítit červená kontrolka a STOPka, takže tam zřejmě nějaký bude, jen méně...

A množství oleje před startem by měl tuším ukazovat budík nebo displej.

Odesláno

To je moje chyba že jsem vyjel ze značkového servisu a neskontroval olej v motoru  a v převodovce jsem taky nekontroloval.

Ono vlastně jak si tak uvědomuji tak servis si asi nezkontroloval olej a jel taky bez oleje to se nám to kupí ,,,,,,,,,

,,ale můj dotaz( pro mechaniky) zněl  jestli je možné že při výměně gufera na klice vyteče olej a mechanik ho nezkontroluje a nedoleje.  Spíše jako varování pro druhé  

Odesláno

při výměně gufera na klice vyteče velice málo oleje, vlastně skoro nic, takže tak 😉

taky bych upozornil, že tak jako přijímací technik kontroluje vaše auto před sepsáním zakázky, máte i vy právo zkontrolovat si jejich práci (pokud to jde) , jinak kontrola stavu oleje v motoru před jízdou je základ..., já si před podepsáním ukončení zakázky a převzetím auto zkontroluju, podle reakcí technika vím, že to není obvyklé 🤠, ale je to vaše auto...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...