stoklik1 Odesláno 24. duben 2023 Odesláno 24. duben 2023 Zdravím všetkých. Túžim sa spýtať či máte skúsenosti s výmenou prístrojovej dosky - budíkov u peugeot 306, ktoré sú identické t.j. rovnakého typu čo sa týka aj číselného označenia napr. 9625585080 prístrojovky či môžu nastať nejaké obmedzenia čo sa týka trebárs so spárovaním či už z RJ alebo imobilizérom prípadne nejaké iné ....Je mi jasné že km nebudú sedieť...., ide mi o to že či po zámene prístrojovky nebudú problémy s tým že by u auta napr. bolo blokované štartovanie aj keď sa jedná o typovo rovnakú prístrojovku. Mám model peugeot 306 1,9D r.v. 98 50kw DJY a tie budíky ktoré tam chcem namontovať, pretože moja prístrojovka nie je plne funkčná je tiež 306 1,9D r.v. 97 50kw DJY Srdečne ďakujem za odpoveď Citovat
Ferry Odesláno 25. duben 2023 Odesláno 25. duben 2023 u 306 budiky jen zobrazuji co do nich analogove prijde po dratech, neni tam zadna datova komunikace s ostatnimi jednotkami v aute ani integrovany immobilizer, kilometry jsou ulozene v EEPROM v budikach (kde se daji i po vypajeni v programatoru prepsat) a nikam jinam ani odnikud jinud se neprenasi. Muzes je menit libovolne Citovat
stoklik1 Odesláno 25. duben 2023 Autor Odesláno 25. duben 2023 Ďakujem srdečne za Tvoje skúsenosti a odpoveď. Tá pamäťová súčiastka EEPROM je priamo v module toho budíka alebo mimo neho na plošáku. Pýtam sa preto, lebp v prípade že by bol EEPROM súčasťou modulu budíka, tak by sa dal pripajkovať na tú druhú DPS - plošák a v tom prípade by mi zostali i km pôvodné, či to nie je možné kedže píšeš že by sa museli prepísať v programatore. Ďakujem za odpoveď. Prajem pekný deň Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. duben 2023 Odesláno 25. duben 2023 byva z jedne strany DPS desky - a melo by stacit jen prepajet (pokud to neni zrovna jedna z vadnych soucastek) Citovat
stoklik1 Odesláno 25. duben 2023 Autor Odesláno 25. duben 2023 Srdečne ďakujem priatelia . Prajem Vám všetkým pekný pokojný deň Citovat
stoklik1 Odesláno 3. květen 2023 Autor Odesláno 3. květen 2023 Ďakujem za rady priatelia, prístrojovku som vymenil, EEPROM som zatiaľ neriešil, všetko funguje tak ako má, kilometrovo mám podľa terajšej prístrojovky o 160 000 km menej nabehané. Prajem pekný deň Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.