Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých.

Túžim sa spýtať či máte skúsenosti s výmenou prístrojovej dosky - budíkov u peugeot 306, ktoré sú identické t.j. rovnakého typu čo sa týka aj číselného označenia napr. 9625585080 prístrojovky či môžu nastať nejaké obmedzenia čo sa týka trebárs so spárovaním či už z RJ alebo imobilizérom prípadne nejaké iné ....Je mi jasné že km nebudú sedieť...., ide mi o to že či po zámene prístrojovky nebudú problémy s tým že by u auta napr. bolo blokované štartovanie aj keď sa jedná o typovo rovnakú prístrojovku.

Mám model peugeot 306 1,9D r.v. 98 50kw DJY a tie budíky ktoré tam chcem namontovať, pretože moja prístrojovka nie je plne funkčná je tiež 306 1,9D r.v. 97 50kw DJY

Srdečne ďakujem za odpoveď

Odesláno

u 306 budiky jen zobrazuji co do nich analogove prijde po dratech, neni tam zadna datova komunikace s ostatnimi jednotkami v aute ani integrovany immobilizer, kilometry jsou ulozene v EEPROM v budikach (kde se daji i po vypajeni v programatoru prepsat) a nikam jinam ani odnikud jinud se neprenasi. Muzes je menit libovolne

Odesláno

Ďakujem srdečne za Tvoje skúsenosti a odpoveď. Tá pamäťová súčiastka EEPROM je priamo v module toho budíka alebo mimo neho na plošáku.  Pýtam sa preto, lebp v prípade že by bol EEPROM súčasťou modulu budíka, tak by sa dal pripajkovať na tú druhú DPS - plošák a v tom prípade by mi zostali i km pôvodné, či to nie je možné kedže píšeš že by sa museli prepísať v programatore.

Ďakujem za odpoveď.

Prajem pekný deň 🙂

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ďakujem za rady priatelia, prístrojovku som vymenil, EEPROM som zatiaľ neriešil, všetko funguje tak ako má, kilometrovo mám podľa terajšej prístrojovky o 160 000 km menej nabehané.

Prajem pekný deň 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...