Georgo86 Odesláno 22. duben 2023 Odesláno 22. duben 2023 Ahoj. Chystam se zapojit kameru do Partnera a nemuzu najit vhodne misto k ukostreni. Kameru mam s adapterem do autozasuvky a s rozbocovacem do pojistek. Hledal jsem tu vsude mozne a zatim jsem nasel jen zapojeni od stropniho svetla. Nemate nekdo zapojeni kamery do pojistkove skrine, prosim? Nebo aspon kde je tam nejblizsi pripojeni na kostru. Dekuji. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. duben 2023 Odesláno 22. duben 2023 nejblizsi napojeni na kostru je kazdy sroub ktery trci z karoserie Citovat
Georgo86 Odesláno 22. duben 2023 Autor Odesláno 22. duben 2023 (upraveno) Diky. Tomu jsem se chtel vyhnout. Nejdostupnejsi je asi ten co je vlevo kousek od spojky. Jestli je nejaky bliz, nebo schovany u pojistek, tak tam se asi jen tak nedostanu... Upraveno 22. duben 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ozzy56 Odesláno 22. duben 2023 Odesláno 22. duben 2023 pokud ta kostra půjde do konektoru, tak si ji můžeš přece udělat kdekoliv, stačí vrták 2mm a na kabelu očko, samořezka ..., já mám kameru napájenou ze zásuvky Citovat
Georgo86 Odesláno 22. duben 2023 Autor Odesláno 22. duben 2023 Nakonec jsem zkusil dat kostru pod ten torx vlevo a funguje:) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. duben 2023 Odesláno 23. duben 2023 jinac kostra je kazdy zeleno/zluty kabel v pojistkove skrini - asi ybch mozna nasel primo nejaky kabel ve schematech ale jsem linej Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. duben 2023 Odesláno 23. duben 2023 Zrovna takovej krásně příhodnej šroub na kostru je pod tím plastem, co drží koberec u stěny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.