toomi82 Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 406 1.8 16V Asi před 14-ti dny jsem si hrál s kabely ve dveřích a přitom se mi asi nějakej přerušil. Od té doby nefunguje centrál (při odemykání klíčem u řidiče všechny zámky cvaknou, ale odemkne se jen ten u řidiče. Při zamykání není slyšet nic a zamknou se jen dveře, ve kterých je kíč. Při odemykání od spolujezdce se otevřou oboje přední dveře (cvaknou ale všechny), ale při zamykání nic necvakne. Nemáte někdo el. schéma se zapojením vodičů? Citovat
Tornado Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Na hlavni strance se k tomu dostanou jen radni clenove. Pokud nejsi, tak ma el. schemata na svych strankach uzivatel \"Peta\". Procti si tohle a najdes tam odkazy: Citovat
Ferry Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: Tornado Na hlavni strance se k tomu dostanou jen radni clenove. Pokud nejsi, tak ma el. schemata na svych strankach uzivatel \"Peta\". Procti si tohle a najdes tam odkazy: bohuzel Peta ma schemata naskenovany z ceske knihy Jak na to a ty jsou pro novy model s multiplexni siti, pro stary model se lisi, jsou tam jiny cisla dratu a i jiny zapojeni Citovat
Tornado Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Tak to je velka skoda, ze do tak drahe knizky daji schemata jen na novej model. Ja tu knizku mam taky!! :grr Citovat
Ferry Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: Tornado Tak to je velka skoda, ze do tak drahe knizky daji schemata jen na novej model. Ja tu knizku mam taky!! :grr no jo ja si sehnal na svuj rok vyroby original anglickou od Haynes, je sice draha jeste vic, ale aspon to sedi Citovat
Péťa Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Od Haynes mám taky (levně prodám ) - ale myslím, že je taky na nový model. Citovat
toomi82 Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 A jak poznám, že je to na starý nebo nový typ? :myslim Citovat
toomi82 Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 A ještě kde je ta kontrolní jednotka? Ve dveřích nebo někde pod palubovkou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.