Pechy Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Ahoj, něco mi smrdí spaleninou.. ale takovou hnusnou jako kdyz hori plast.. Myslel jsem, ze to jde od vyfuku, ale kdepak.. Jde to z přední části.. nejvíce to smrdí kolem předních kol Nevi nekdo co to může být? Hlavně ne spojka:bojim Citovat
Fusion Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Jó spojky smrdí takovým plastovým smradem, ale většinou při zátěži (nájíždění na rampu, tahání auta). Spíš se tam připekla někde hadice nebo tam nechal nějakej živočich smradlavej dáreček. Citovat
Pechy Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 Je fakt, ze jsem s tim najizdel na rampu a od te doby to takhle smrdi.. Co s tim? Citovat
Fusion Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 To by po další jízdě mělo zmizet. Já mám spojku měněnou nedávno a taky to dělá. Jenom zkus pak někde do kopce razantnějí podřadit jestli neprokluzuje. Citovat
Pechy Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 Oukej.. Obcas se mi zda, že klouže.. Zkusím a uvidím.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.