Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek. Měl bych dotaz, mám autoradio RD4 a zamýšlím k němu dodělat AUX a ještě i CD měnič. Je to možné , v Diaboxu jsem zjistil , že lze nastavit AUX1 a AUXě. Na Aux1 bych připojil kabel níže (obr1) a na AUX2 CD měnič. Lze to ?? A nebo je to uplná blbost.. 

Jedná se o Peugeot 207/1.6/80kW.

Diky moc.

obr1.jpg

obr2.jpg

Odesláno

N1 má jeden vstup na anténu N2 má vstupy dva a na štítku je to napsané. Tuším že N1 nemá aux2. Zkus kontaktovat člena ChouLu je to odborník na svém místě. 

Jo je to tak jak píše výše Lukáš Havlíčků. Vlevo je konektor AUX stačí tedy aux1 protože určitě budeš mít rádio N1 a vpravo je konektor na CD Changer. 

Ten pěti CD Changer nevím jestli ti bude fungovat. Myslím že k RD4 by měl být šesti cd měnič Clarion. Ale jistý si nejsem..

Odesláno

Super, děkuji všem za odpověď. Určitě mám N1 , mám pouze jeden vstup na anténu. Takže aktivuju Aux 1. Do kostky na na levo připojím Aux kablik z obrázku a do kostky na pravo připojím CD měnič, pokud jsem to správně pochopil 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...