frýdo Odesláno 6. duben 2023 Odesláno 6. duben 2023 Zdravím Pežoťáci . Mám dotaz na majitele 3008 SUV 1,2 benzín, 8.st. automatická převodovka. Koupil jsem ojetou 3008SUV , má najeto 26tisíc km, rok výroby 2018. Mám problém s aut. převodovkou. 5. a 7. rychlostní stupeň je při zatížení slyšet. V autorizovaném servisu mi řekli, že je to u všech těchto převodovek normální. A to se mi nezdá, nevidím důvod, proč by měl jakýkoli rychlostní stupeň vydávat ječivé zvuky. Proto prosím napište, jestli jste se u tohoto vozu, nebo i u jiných s touto převodovkou s tímto setkali. Předem děkuji a mějte se fajn František Citovat
pjetrof Odesláno 6. duben 2023 Odesláno 6. duben 2023 bohužel klasický projev EAT8 - 5. a 7. hučí .. napříč modely .. Citovat
pavelu96 Odesláno 6. duben 2023 Odesláno 6. duben 2023 @frýdo jak koukám, tak jsi v únoru toto vlákno, kde se na sedmi stránkách popisuje tento problém četl. Tak nějak nechápu, proč zakládáš další téma? Mikis, Péťa a slimboy ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.