Petrsek Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Po výměně motoru na 2,1 td mi napřed začala vypadávat dvojka, potom se při ubrání plynu na trojku začaly ozývat divné zvuky (jakoby se o sebe třely kovové části) a řadicí páka létala dopředu dozadu podle přidávání plynu. Také při ubrání plynu na zpátečku (i přes sešlápnutou spojku) tam skočila (snad) jednička. Nakonec mi tam ta zpátečka zůstala a nejde vyndat. Nemohl by někdo poradit či odhadnout původní příčinu? Citovat
rimmer Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 pokud mas 2.1TD cili prevodovku ME5 tak pokud bys potreboval nejake kolecko nebo synchron, mam tu v krabici svoji starou prevodovku rozebranou akorat tak na vyhozeni, takze si ji klidne muzes odvezt celou(ma vyjete loziska a protaceji se v bloku cili strachne rechtala, to same mam temer tedka v jine prevodovce na aute) ale radila snad celkem rozumne. Bral jsem prevodovku z Plzne Litice (vrakac spec. na 605 a XM) a bohuzel musim rict, ze prvni prevodovku co jsem tam bral tak rechtala jak svina, a druha nesla radit za 1 a za 3, takze druhou jsem vratil a prvni si nechal, protoze slo aspon kvalitne radit. Dojmy z koupe nahovno...tvrdil mi, ze se mu vrati tak 1 z 30 prevodovek co prodal, pritom obe staly za hovno, ta druha byla navic nepouzitelna vubec, uz bych to tam nekupoval, pokavad neni moznost si tu prevodovku vyzkouset na aute, kde byla namontovana Citovat
romo11 Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 to lietanie radiacej paky pri pridavani neni sposobene silentblokmi motora? mne ostala zaseknuta patka a bolo to kvoli spinacu cuvacich svetiel kde sa vysunul kolik co ma byt stlaceny pri zaradeni spiatocky a nesla potom patka vyradit Citovat
Petrsek Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 Škoda, ale první jsem podezříval silentbloky, ty jsou však všechny nové. Tedy musím vyměnit převodovku, protože se tam zasekla zpátečka a už nejde ven. Děkuji však za radu. Citovat
xyxo Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Mne zostala zaseknuta 2-ka. Problem bolo tiahlo riad. paky a vymlatene capy na ulozeni tiahla. Prevodovka bola OK. Citovat
Petrsek Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 Dokonce táhla jsem také vyměnil. Také mi vypadávala i s těmi novými táhly dvojka. Potom ošem při zpátečce docházelo (i při sešlápnuté spojce) - jakmile jsem ubral plyn - k samovolnému zaskočení (snad) jedničky. Couval jsem tak, že jsem se mírně rozjel a rychle vyhodil zpátečku (když nebyl motor v tahu). Jinak by tam skočila jiná rychlost a koly by blokovala (či co se tam dělo). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.