simas Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Je normalni ze u diditalni klimatizace pri jejim zapnuti trochu spadnou otacky a pak se zas nastavi na puvodni hodnotu (zdrejme zasluha ridici jednotky)? Me totiz klima nefunguje a tak chci zjistit jestli je komprasor OK. Jde to zjistit jestli je kompresor vporadku jeste nejak krome tech otacek? Stejne to asi vidim na nedostatek toho chladiciho media. Dikx za odpovedi:papa Citovat
Maty Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: simas Je normalni ze u diditalni klimatizace pri jejim zapnuti trochu spadnou otacky a pak se zas nastavi na puvodni hodnotu (zdrejme zasluha ridici jednotky)? Me totiz klima nefunguje a tak chci zjistit jestli je komprasor OK. Jde to zjistit jestli je kompresor vporadku jeste nejak krome tech otacek? Stejne to asi vidim na nedostatek toho chladiciho media. Dikx za odpovedi:papa při zapnutí klimy sepne kompresor a tak je vetší odběr a otáčky trochu zakolísaj. ( to samý se třeba stane když dáš na místě plnej rejd ) bez chladícího media by se podle mě neměl kompresor ani zapnout Citovat
skorpione Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Nazdar chlapi,mě se klima taky nechce zapnout,myslíte,že je možný mrknout na pojistku,ještě mám problém s displejem na rádiu(kraje svítí míň než střed.Díky za odpověď. Citovat
charon Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 pokud nemáš naplněnou klimu tak ti kompresor nesepne.Je tam čidlo na přetlak.Jinak při sepnutí kompresoru otáčky trochu zakolísají.Čau Citovat
Tuldous Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Původně zaslal: skorpione Nazdar chlapi,mě se klima taky nechce zapnout,myslíte,že je možný mrknout na pojistku,ještě mám problém s displejem na rádiu(kraje svítí míň než střed.Díky za odpověď. jsou tam 3 žárovky , které jsou běžně k dostání.... takže opatrně oddělat boční krytky a hvězdžkovej šroubovaák , display ven a hned na to příjdeš.... Mě nesvítily dvě ze tří, tak jsem je vyměnil všechny pro jistotu... Citovat
ftibor Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 Ahojte! Nevie niekdo či sa dá zistiť a ako prítomnosť oleja v kompressoru klímy a či sa dá doplniť olej bez toho aby bolo vypustené chladivo zo systemu? Ďakujem. Citovat
Jaris Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 Ahoj, já myslím že ne. Kapalina se nejdřív vysaje a vznikne tam podtlak. Pak se chvílku testuje jestli ti ten podtlak drží . Po té se znova kapalina i s olejem nasaje. Aspon takhle to dělali mě. Do mé 406tky se tam vešlo 800 mg toho sajrajtu. Citovat
bedo Odesláno 25. červenec 2006 Odesláno 25. červenec 2006 Původně zaslal: charon pokud nemáš naplněnou klimu tak ti kompresor nesepne.Je tam čidlo na přetlak.Jinak při sepnutí kompresoru otáčky trochu zakolísají.Čau charon vies priblizne povedat kde to cidlo na pretlak je?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.