Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je normalni ze u diditalni klimatizace pri jejim zapnuti trochu spadnou otacky a pak se zas nastavi na puvodni hodnotu (zdrejme zasluha ridici jednotky)? Me totiz klima nefunguje a tak chci zjistit jestli je komprasor OK. Jde to zjistit jestli je kompresor vporadku jeste nejak krome tech otacek? Stejne to asi vidim na nedostatek toho chladiciho media.

Dikx za odpovedi:papa

Odesláno
Původně zaslal: simas

Je normalni ze u diditalni klimatizace pri jejim zapnuti trochu spadnou otacky a pak se zas nastavi na puvodni hodnotu (zdrejme zasluha ridici jednotky)? Me totiz klima nefunguje a tak chci zjistit jestli je komprasor OK. Jde to zjistit jestli je kompresor vporadku jeste nejak krome tech otacek? Stejne to asi vidim na nedostatek toho chladiciho media.

Dikx za odpovedi:papa

při zapnutí klimy sepne kompresor a tak je vetší odběr a otáčky trochu zakolísaj. ( to samý se třeba stane když dáš na místě plnej rejd )

bez chladícího media by se podle mě neměl kompresor ani zapnout

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nazdar chlapi,mě se klima taky nechce zapnout,myslíte,že je možný mrknout na pojistku,ještě mám problém s displejem na rádiu(kraje svítí míň než střed.Díky za odpověď.

Odesláno
Původně zaslal: skorpione

Nazdar chlapi,mě se klima taky nechce zapnout,myslíte,že je možný mrknout na pojistku,ještě mám problém s displejem na rádiu(kraje svítí míň než střed.Díky za odpověď.

jsou tam 3 žárovky , které jsou běžně k dostání.... takže opatrně oddělat boční krytky a hvězdžkovej šroubovaák , display ven a hned na to příjdeš.... Mě nesvítily dvě ze tří, tak jsem je vyměnil všechny pro jistotu...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte!

Nevie niekdo či sa dá zistiť a ako prítomnosť oleja v kompressoru klímy a či sa dá doplniť olej bez toho aby bolo vypustené chladivo zo systemu?

Ďakujem. :myslim

Odesláno

Ahoj, já myslím že ne. Kapalina se nejdřív vysaje a vznikne tam podtlak. Pak se chvílku testuje jestli ti ten podtlak drží . Po té se znova kapalina i s olejem nasaje. Aspon takhle to dělali mě. Do mé 406tky se tam vešlo 800 mg toho sajrajtu.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: charon

pokud nemáš naplněnou klimu tak ti kompresor nesepne.Je tam čidlo na přetlak.Jinak při sepnutí kompresoru otáčky trochu zakolísají.Čau :papa

charon vies priblizne povedat kde to cidlo na pretlak je??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...