Lukas.407 Odesláno 2. únor 2023 Odesláno 2. únor 2023 Zdar, chci udelat prucho do auta cca80mm na privod tepleho vzduchu od topeni. je mozne vyvrtat diru v tomto miste, nebo tam pod kobercem neco vede, nerad bych prevrtal nejake kabely, nebo neco takoveho. Nebo pokud to tu uz nekdo ma, tak prosim o inspiraci, jak na to. Puvodne jsem to chtel udelat v te mezere za bocnimi plasty v kufru, ale nevim jestli se to tam vejde a jak sundat ten bocni plast... Citovat
PítrR Odesláno 2. únor 2023 Odesláno 2. únor 2023 SZdar tak zrovna v tom místě vede hlavní svazek. Mě se ho podařilo úplně celý provrtat na úrovni bočních dveří když sem instaloval postel. Moc přijemna práce letovat asi patnáct drátku v místě vysokém asi 10cm víc se mi koberec nepodařilo zvednout. Sundej ty listy a to plastový víčko a zvedni ten koberec. Možná že ten svazek vede víc na boku ale neslepo bych se do toho nepouštěl. P. Lukas.407, MP a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Lukas.407 Odesláno 19. únor 2023 Autor Odesláno 19. únor 2023 Jeste jedno misto bych potreboval, jak je to pod sedadlem ridice? Neexistuje nejaky vykres /fotka auta bez koberce? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.