Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, už jsem tady psal, že starty pokud je venkovní teplota 3 a míň stupňů C motor po startu chcípne a kdybych nepodržel otáčky okolo 1500 tak by asi chcípalo pořád takhle se o to pokusí jen jednou a pak už ne, ale občas se jako by houpe jako kolísání při pomalé jízdě zastavení, ale pokud vyřadím z D na P tak to nedělá. Po zahřátí už je to dobrý. Ukázalo mi to chybu p1671 po vymazání chyby a znovu nastartování chybu P1498 po opětovném vymazaní a projetí už se znovu žádná chyba neobjevila obě chyby byly přechodné. Ale je mi jasný, že ráno pokud bude pod 3C to bude to samé. Budu vděčný za každou radu, pomoc protože už mě to sejří. Díky

Odesláno

Toto píše múdra encyklopédia pikik

P1607/P1671

For MM6LP I have found this fault caused by a software issue in the BSI. A hard reset for the BSI may sort it out temporarily.

Odesláno

A jak ten reset? Koukal jsem na nějaký návod na YouTube co tam otvírá dveře odpojuje baterku a leze oknem do auta. To se mi moc nezdá? A že to zlobí jen jak je pod 3C a auto studené?

Odesláno

P1671 je následek P1498  ;) 

Máš vadný dávkovač vzduchu (klapku).. je nutné vyměnit ventil regulace podtlaku klapky, potrubí a klapku ;) Ventil praskne a začne po vypnutí zapalování klepat s klapkou až jí vymlátí tak, že nesedí poloha a zahlásí chybu P1498 ;) 

Odesláno

Ahoj to by všechno mohlo být taky na to myslím, ale klapku jsem si měnil cca před půl rokem sám a ventil s potrubím nechal na tvé rady vyměnit v peugeotu 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...