Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

modrej kouř, otázka nejmíň po desátý

Recommended Posts

Odesláno

tak už mám z pežotu nervy v kýblu, včera odpoledne přijdu k autu, nažhavím, otočim klíčkem, chytne jako vždycky a po 3 vteřinách se valí z vejfuku hustej modrej kouř a motor kucká( nepravidelnej chod), cca po 1 minutě se srovná do normálu, potom když chci někoho předjet a nebo prudký sešlápnutí pedálu, tak to taky hulí modročerně jako kráva

za tepla jsou starty dobrý a jen vyblafne malý obláček černýho dýmu, výkon neztrácí a olej nežere

četl jsem tu desítky témat které se toho týkaj a ani na jeden nebylo klpudně odpovězeno, tak vás prosím o co se jedná, mám podezření na vstřiky, žhaviče mám od podzimu stejně jako rozvody a seřízení ventilů, čerpadlo to být nemůže, páč by to dělalo pořád a ne jen za studena

díky za odpovědi

Odesláno

po konzultaci ve třech servisech na diselový motory mi byly potvrzeny vstřiky, nerozprašují a tudíž dochází ke špatně spálené směsi, za tepla je to jedno jestli flušou nebo rozprašují, takže doufám, že investice do nových trysek se mi vyplatí

Odesláno

nevyřešil, ještě musím počkat až se daj vstřiky na stolici aby se vidělo jestli to je vůbec tím

v servisech se taky nějak jen domnívali a nebyli schopni na 100% říct čím to je, co to sakra je za machry, mě se zeptat v mym oboru na něco tak mu to povim od A do Z

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

spaluješ naftu, nebo olej :-)

dobrá otázka, jezdim na čistou naftu od Jett, OMV nebo Shell, na olej jezděj v golfu a ve feldě a maj ze mě prdel, že si to tou naftou ničim:mrk

[upravil dne 11.5.06 starter]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

takže mám po servise, vstřiky jsou jako včera dávaný a poladil mi čerpadlo, motor se krásně zbírá a má lepší tah, cena 850,-

jinak ten modrej kouř za studena znamená vzduch v naftě, pokud není membrána v pořádku a dochází k padání nafty tak se to zavzdušnuje a než se proženou všechny bublinky tak kouří, takže další investice:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...