starter Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 tak už mám z pežotu nervy v kýblu, včera odpoledne přijdu k autu, nažhavím, otočim klíčkem, chytne jako vždycky a po 3 vteřinách se valí z vejfuku hustej modrej kouř a motor kucká( nepravidelnej chod), cca po 1 minutě se srovná do normálu, potom když chci někoho předjet a nebo prudký sešlápnutí pedálu, tak to taky hulí modročerně jako kráva za tepla jsou starty dobrý a jen vyblafne malý obláček černýho dýmu, výkon neztrácí a olej nežere četl jsem tu desítky témat které se toho týkaj a ani na jeden nebylo klpudně odpovězeno, tak vás prosím o co se jedná, mám podezření na vstřiky, žhaviče mám od podzimu stejně jako rozvody a seřízení ventilů, čerpadlo to být nemůže, páč by to dělalo pořád a ne jen za studena díky za odpovědi Citovat
starter Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 po konzultaci ve třech servisech na diselový motory mi byly potvrzeny vstřiky, nerozprašují a tudíž dochází ke špatně spálené směsi, za tepla je to jedno jestli flušou nebo rozprašují, takže doufám, že investice do nových trysek se mi vyplatí Citovat
Vopičí Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Tak to jsi to vyřešil docela rychle a ani jsi nás nepotřeboval. Citovat
starter Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 nevyřešil, ještě musím počkat až se daj vstřiky na stolici aby se vidělo jestli to je vůbec tím v servisech se taky nějak jen domnívali a nebyli schopni na 100% říct čím to je, co to sakra je za machry, mě se zeptat v mym oboru na něco tak mu to povim od A do Z Citovat
starter Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Dave405 spaluješ naftu, nebo olej :-) dobrá otázka, jezdim na čistou naftu od Jett, OMV nebo Shell, na olej jezděj v golfu a ve feldě a maj ze mě prdel, že si to tou naftou ničim:mrk [upravil dne 11.5.06 starter] Citovat
starter Odesláno 13. červen 2006 Autor Odesláno 13. červen 2006 takže mám po servise, vstřiky jsou jako včera dávaný a poladil mi čerpadlo, motor se krásně zbírá a má lepší tah, cena 850,- jinak ten modrej kouř za studena znamená vzduch v naftě, pokud není membrána v pořádku a dochází k padání nafty tak se to zavzdušnuje a než se proženou všechny bublinky tak kouří, takže další investice:grr Citovat
zoby Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 se mi moc nezdá že by vzduch v naftě způsoboval modrý kouř. to je přece to samé jako ve válci, tam máš taky smíchaný vzduch s naftou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.