oddie Odesláno 16. leden 2023 Odesláno 16. leden 2023 Nic se tím nešteluje, je třeba, aby to bylo dotaženo napevno a se samojistící maticí, jinak ti to časem upadne. semafor_ ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2023 Odesláno 16. leden 2023 držák baterie vymontuj a popřípadě vyrovnej na ponku (ocelové desce), šrouby kolem držáku převodovky a silentbloku dotáhni na doraz (prostě normálně dotáhni), nic se tam středovým šroubem neseřizuje semafor_ ohodnotil 1 Citovat
semafor_ Odesláno 16. leden 2023 Autor Odesláno 16. leden 2023 (upraveno) tak uz je to vyrieseno ,horne 2 silentbloky (lavy a pravy) som vymenil za stare a duniet prestalo (nove boli zhruba o 6 mm vyssie,ale az ked som vymenil druhy,teda z pohladu viodica pravy,tak dunenie v interieri uplne prestalo) tak isto sa mi podarilo vyrovnat drziak baterie a prevodovky do vodovahy a to roznymi zlozitymi fintickami ,vsetko pod bateriou je len z plechu odhadom 3 a 4 mm ,tak zrejme sa to casom pod tiazou prevodovky a baterie samo opet ohne smerom k agregatu,kedze zakladny drzak je prisrubovany iba k boku,ako je blatnik dvomi srubami a je tam uz naznak hrdze vdaka vsetkym za cenne rady ps ,z tou citaciou som si to neuvedomil ,proste som chcel odpisat tak tuknol som kde sa dalo...tento prispevok by uz nemala byt citacia,snad som sa uz zorientoval ,dik za upozornenie Upraveno 16. leden 2023 uživatelem semafor_ ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.