Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

tak pred 14 dny jsem byl v servisu na velky kontrole na 120 tkm, a od ty doby pozoruju, ze - typicky - kdyz vystupuju z auta a sahnu na dvere, dostanu (elektrickou) šupu ze se mi z toho az nekdy udela šoufl, rozhodne nic na zpusob \"soupam svetrem o zidli a pak sahnu na kliku\".

Co me s tim sakra mohli udelat? A jak zjisti cim to je? Dik!

Odesláno
Původně zaslal: Hnipak

Teda, jediny co mam novy jsou boty... no, uvidim az zacnu jezdit v sandalech:D ... mozna tomu servisu krivdim.

Tak to je skoro jiste tema botama. Ja mam jedny, se kteryma dostavam od konkretniho auta ranu skoro vzdycky kdyz sahnu na kliku (a na obleceni nezalezi).

Odesláno
Původně zaslal: raa

Původně zaslal: Hnipak

Teda, jediny co mam novy jsou boty... no, uvidim az zacnu jezdit v sandalech:D ... mozna tomu servisu krivdim.

Tak to je skoro jiste tema botama. Ja mam jedny, se kteryma dostavam od konkretniho auta ranu skoro vzdycky kdyz sahnu na kliku (a na obleceni nezalezi).

Zjistil sem, že někdy záleží na koberečkách. Ale šupu umí dát 306 pořádnou.

Odesláno

Taky mam nový boty, se kterejma dostávám všude pecky! Fak mě to se...! Co je zajímavý, v autě jsem s tim problém neměl, ale teď, jak je pořád teplo pecku dostanu snad vždycky při vystupování! Je to zajímavý! A dost nepříjemný!

Odesláno

Jj, statická elektřina, to je prdel. Na podrážkách opravdu záleží. Stačí se ale před vystoupením z auta uzemnit. Tzn otevřít dveře, šlápnout na zem a pak se při vystupování třeba držet dveří.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...