Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Když mám zapnuté automatické svícení potkávacích světel (tj. páčka u volantu v poloze 0), pak není podsvícená palubní deska. Večer mě to docela štve a nevidím pořádně na otáčkoměr, ukazatel rychlosti atd. Zatím jsem nepřišel na to, jak podsvícení docílit.

Pokud máte tento problém již vyřešený, díky předem za rady.

Odesláno

To máš aktivované auto rozsvěcení světel když se venku seřeří, nebo když vjedeš do tunelu? :o Intenzita podsvícení se šteluje čudlíken někde u levého řidičova kolena vedle naklápění světel.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

To máš aktivované auto rozsvěcení světel když se venku seřeří, nebo když vjedeš do tunelu? :o Intenzita podsvícení se šteluje čudlíken někde u levého řidičova kolena vedle naklápění světel.:myslim

intenzita sa steluje na pristrojovke podrzanim laveho cudlika :mrk

Odesláno

Ne, mě prostě nejdou vypnout světla. Zapnou se vždycky po nastartování a vypnou se po vypnutí motoru (pokud mám teda páčku světel v poloze 0). Má to výhodu, že světla nezapomenu vypnout, když dojedu, akorát není při této volbě podsvícená palubka. Jinak mám ještě jednu volbu, při které sice svítí palubka, ale světla se nevypnou při vypnutí motoru. Je to asi blbost, ale připadá mi takováto funkce na prd a když už si s tím dal někdo tu práci, tak proč nemyslel i na to, že by měla být podsvícená palubka:-)

Odesláno
Původně zaslal: 307SW_2003

Ne, mě prostě nejdou vypnout světla. Zapnou se vždycky po nastartování a vypnou se po vypnutí motoru (pokud mám teda páčku světel v poloze 0). Má to výhodu, že světla nezapomenu vypnout, když dojedu, akorát není při této volbě podsvícená palubka. Jinak mám ještě jednu volbu, při které sice svítí palubka, ale světla se nevypnou při vypnutí motoru. Je to asi blbost, ale připadá mi takováto funkce na prd a když už si s tím dal někdo tu práci, tak proč nemyslel i na to, že by měla být podsvícená palubka:-)

tak este raz:

to automaticke aktivovanie mas len zapnute STALE zapnutie IBA SVETIEL, je to dane softom, nie cidlom, takze ti to funguje ako ma, ak chces aby svietila aj palubka, musis proste tie svetla akoze zapnut na lavej packe. ak chces stiahnut intenzitu podsvietenia (alebo pridat) drz lavy cudlik pri tacho - s tym sa zosvetluje - stmavuje

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

Původně zaslal: Bohumil

intenzita sa steluje na pristrojovke podrzanim laveho cudlika :mrk

Asakra, to jsem se pěkně sekl. Našteloval jsem to a dva roky na to nesáh.:mrk

Odesláno

Funguje ti to správně. Od 1.černevce to oceníš nejvíc, bude totiž povinnost svítit i ve dne a stím na to nemusíš myslet auto se rozsvítí a zhasne samo s chodem motoru, ve dne není potřeba podsvěcovat přístroje a intenzita displeje počítače je větší aby byl čitelný i v ve slunečním světle, současně funkce páčky světel neumožní přepnutí na dálková světla jen jejich probliknutí (světelná houkačka), u jiných aut se stává, že si ve dne nevšimneš, že svítíš dálkovkama a oslňuješ ostatní i když to sám nepotřebuješ. V noci nebo jiné snížené viditelnosti si ručně zapneš světla - rozsvítí se palubka a začnou fongovat dálkovky. Pažout nás rozmazluje.

Odesláno

Já mám taky automat na světla a navíc při snížené viditelnosti ( večer, mlha, tunel ) mi čidlo automaticky podsvítí budíky a naopak utlumí comp a display aut. klimatizace. V tomto režimu je možné zapnout jak dálková, tak mlhovky.

Takže jsem rozmazlen maximálně:D

Odesláno

123ps, ale ty mas automaticke svetla, kde je cidlo, ostatni hovorili o \"automatickych\" svetlach trosku inych - ako som uz pisal, je to funkcia aktivovana v servisnom menu cez PC, tzn, stale zapnute svetla. Cize vsetko je ako pri vypnutych svetlach, len oni svietia :D

....a ostrekovace striekaju, stierac stiera, klakson trubi.....:D:D:D

[upravil dne 11.5.06 JarinoRS]

Odesláno

no a proto jsem černou izolepou přelepil čidlo na palubce, aby se to rozsvěcelo ihned po nastartování.Chová se to jako když jezdíš stále v noci takže to rozsvítí světla v poloze nula a zároveň svítí stále palubka a po zamknutí auta při odchodu to zhasne, nebo zapnutím a vypnutím přepínače světel to zhasne ručně.Jinak - jsem milovník světelné hudby v autě.Mým snem je palubka z Boeingu 747 :D

Odesláno

Ono už ten servisní název mluví za vše :

DENNÍ SVĚTLA

Nesvítí nic kromně žárovek ve světlech a displej počítače zvedne intenzitu na denní hodnotu.

Používám to dva roky a doporučují všem a od července snad ani jiná volba nebude :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...