307SW_2003 Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Když mám zapnuté automatické svícení potkávacích světel (tj. páčka u volantu v poloze 0), pak není podsvícená palubní deska. Večer mě to docela štve a nevidím pořádně na otáčkoměr, ukazatel rychlosti atd. Zatím jsem nepřišel na to, jak podsvícení docílit. Pokud máte tento problém již vyřešený, díky předem za rady. Citovat
Bohumil Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 To máš aktivované auto rozsvěcení světel když se venku seřeří, nebo když vjedeš do tunelu? Intenzita podsvícení se šteluje čudlíken někde u levého řidičova kolena vedle naklápění světel. Citovat
JarinoRS Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 toto som mal aj ja, dal som si v servise cez PC aktivovat stale zapnutie svetiel a tiez mi budiky nepodsvecovalo, len vtedy, ak som svetla fyzicky \"zapol\" na packe Citovat
JarinoRS Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: Bohumil To máš aktivované auto rozsvěcení světel když se venku seřeří, nebo když vjedeš do tunelu? Intenzita podsvícení se šteluje čudlíken někde u levého řidičova kolena vedle naklápění světel. intenzita sa steluje na pristrojovke podrzanim laveho cudlika Citovat
307SW_2003 Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 Ne, mě prostě nejdou vypnout světla. Zapnou se vždycky po nastartování a vypnou se po vypnutí motoru (pokud mám teda páčku světel v poloze 0). Má to výhodu, že světla nezapomenu vypnout, když dojedu, akorát není při této volbě podsvícená palubka. Jinak mám ještě jednu volbu, při které sice svítí palubka, ale světla se nevypnou při vypnutí motoru. Je to asi blbost, ale připadá mi takováto funkce na prd a když už si s tím dal někdo tu práci, tak proč nemyslel i na to, že by měla být podsvícená palubka:-) Citovat
307SW_2003 Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 Mačkal jsem všechny možné čudlíky a nic:-))) To: JarinoRS Tobě to funguje? [upravil dne 10.5.06 307SW_2003] Citovat
JarinoRS Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 nemackaj, podrz, po case sa zacne stmavovat (alebo zosvetlovat, podla toho, v akej faze to mas) cize kolobeh: uplne svetle - uplne tmave - uplne svetle atd. Citovat
JarinoRS Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: 307SW_2003 Ne, mě prostě nejdou vypnout světla. Zapnou se vždycky po nastartování a vypnou se po vypnutí motoru (pokud mám teda páčku světel v poloze 0). Má to výhodu, že světla nezapomenu vypnout, když dojedu, akorát není při této volbě podsvícená palubka. Jinak mám ještě jednu volbu, při které sice svítí palubka, ale světla se nevypnou při vypnutí motoru. Je to asi blbost, ale připadá mi takováto funkce na prd a když už si s tím dal někdo tu práci, tak proč nemyslel i na to, že by měla být podsvícená palubka:-) tak este raz: to automaticke aktivovanie mas len zapnute STALE zapnutie IBA SVETIEL, je to dane softom, nie cidlom, takze ti to funguje ako ma, ak chces aby svietila aj palubka, musis proste tie svetla akoze zapnut na lavej packe. ak chces stiahnut intenzitu podsvietenia (alebo pridat) drz lavy cudlik pri tacho - s tym sa zosvetluje - stmavuje Citovat
Bohumil Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: JarinoRS Původně zaslal: Bohumil To máš aktivované auto rozsvěcení světel když se venku seřeří, nebo když vjedeš do tunelu? Intenzita podsvícení se šteluje čudlíken někde u levého řidičova kolena vedle naklápění světel. intenzita sa steluje na pristrojovke podrzanim laveho cudlika Asakra, to jsem se pěkně sekl. Našteloval jsem to a dva roky na to nesáh. Citovat
JarinoRS Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 aj mi bolo divne, ze si to hladal pri nastaveni svetiel vlavo dole reku starsi model Citovat
VenaS Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Funguje ti to správně. Od 1.černevce to oceníš nejvíc, bude totiž povinnost svítit i ve dne a stím na to nemusíš myslet auto se rozsvítí a zhasne samo s chodem motoru, ve dne není potřeba podsvěcovat přístroje a intenzita displeje počítače je větší aby byl čitelný i v ve slunečním světle, současně funkce páčky světel neumožní přepnutí na dálková světla jen jejich probliknutí (světelná houkačka), u jiných aut se stává, že si ve dne nevšimneš, že svítíš dálkovkama a oslňuješ ostatní i když to sám nepotřebuješ. V noci nebo jiné snížené viditelnosti si ručně zapneš světla - rozsvítí se palubka a začnou fongovat dálkovky. Pažout nás rozmazluje. Citovat
Bohumil Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 2 JarinoRS : To víš, já už jsem jen na starší modely.:super:super:D:D:D Citovat
123ps Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Já mám taky automat na světla a navíc při snížené viditelnosti ( večer, mlha, tunel ) mi čidlo automaticky podsvítí budíky a naopak utlumí comp a display aut. klimatizace. V tomto režimu je možné zapnout jak dálková, tak mlhovky. Takže jsem rozmazlen maximálně Citovat
123ps Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Ještě jsem tedy zapomněl dodat, že poloha přepínače světel je stále na 0. Nemusím tedy ničím kvedlat. Citovat
JarinoRS Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 123ps, ale ty mas automaticke svetla, kde je cidlo, ostatni hovorili o \"automatickych\" svetlach trosku inych - ako som uz pisal, je to funkcia aktivovana v servisnom menu cez PC, tzn, stale zapnute svetla. Cize vsetko je ako pri vypnutych svetlach, len oni svietia ....a ostrekovace striekaju, stierac stiera, klakson trubi.....:D:D [upravil dne 11.5.06 JarinoRS] Citovat
123ps Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 No já vím, že to mají krapet jinak ( píše o tom třeba Vena ). Jenom jsem chtěl zamachrovat:super Citovat
bancroft Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 no a proto jsem černou izolepou přelepil čidlo na palubce, aby se to rozsvěcelo ihned po nastartování.Chová se to jako když jezdíš stále v noci takže to rozsvítí světla v poloze nula a zároveň svítí stále palubka a po zamknutí auta při odchodu to zhasne, nebo zapnutím a vypnutím přepínače světel to zhasne ručně.Jinak - jsem milovník světelné hudby v autě.Mým snem je palubka z Boeingu 747 Citovat
Smolik Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Ono už ten servisní název mluví za vše : DENNÍ SVĚTLA Nesvítí nic kromně žárovek ve světlech a displej počítače zvedne intenzitu na denní hodnotu. Používám to dva roky a doporučují všem a od července snad ani jiná volba nebude Citovat
JarinoRS Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 ale ano, stale sa daju zapnut rucne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.