Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen mi nejde do hlavy těch 3,6V na výstupu z relé do čerpadla.

Měřil jsem druhé auto a to má na výstupu (pozice 87) 0V a na pozici 85 je 3,6V a na pozici 86 je 12V. Takže asi bude problém ještě někde v kabeláži. 

Odesláno

No já vzal jen samotné čerpadlo, a bylo na výběr jen jedno. Pak to šlo koupit celé včetně plastů, hadic, kabeláže ale to už bylo výrazně dražší. Já to komplet rozebral a vyměnil jen to čerpadlo. Snad něco vydrží. 

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Po výměně čerpadla vše šlapalo až do začátku září kdy mi auto 2x zdechlo a nechtělo naskočit. Vytahal jsem relátka ECU a čerpadla a dal je zas zpět a už to zas startovalo. Tentokrát to ale vyhodilo i chyby v ŘJ - chyba obvodu vstřikovačů. No dal jsem obě relátka nová a zatím vše šlape jak má, tak snad. 

Jinak dnes vyměněn olej (GM10W-40) a olejový filtr (Mann). 

Aktuálně najeto skoro 181tis.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Začalo se ozývat křupání při otáčení, odbočování do leva, jde to z pravé strany. Tak jsem objednal vnější kloub, zítra by měl dorazit a hurá na to. 

Ještě musí holka chvíli pojezdit.

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes výměna koncového tlumiče výfuku. Byl tam nějaký ERNST, rok a půl zpět jsem ho už tmelil a teď se zas ozval. Vyrezlo to zas o kus dál. Takže výměna za Izawit, 1000kč pryč a je zas ticho. 

• Charlie 607 changed the title to Pistácie Opel Corsa C 1.2 TataTaxi
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

O víkendu proběhla výměna oleje v motoru a filtru. Přezul jsem 2 pneumatiky na celoroční, jelikož jsem vzadu dojížděl ještě původní letní gumy. Udělala se nová technická na 2 roky, opět bez ztráty kytičky. 

No a jelikož mám na dvoře 307sw, tak šla Corsa do prodeje. Dneska si ji odvezla slečna. 

Corsu jsem měl 3roky, najeli jsme spolu 31tis km, sloužila věrně a snad bude i dál. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...