Sova Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 No přihořívá,spíš hoří,ale málo chci pořádnou fatru:Dto jest značka typ:aut mimochodem ty kliky to je dost velká nápověda,ale dveře??:myslimTak nevím bud si nikdy neviděl 120 ty nebo já,bych řek že a) je správně... [upravil dne 10.5.06 Sova] Citovat
simas Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Škoda 1100 GT - ÚVMV, ČSSR 1970 Dvoudvéřové dvoumístné kupé, prototyp sportovního vozu s upraveným motorem Škoda 110, motor vzadu a pohon zadních kol. Řadový čtyřválec s rozvodem OHV, objem 1140 cm³, vrtání 73 mm a zdvih 68 mm, komprese 12,0, dvojitý karburátor Weber, výkon 55 kW (75 koní) při 5750 ot/min, točivý moment 105 Nm při 4000 ot/min. Čtyřstupňová převodovka, rozvor 2200 mm, hmotnost 816 kg, maximální rychlost 175 km/h a zrychlení na stovku za 13,7 s. Vůz Škoda 1100 GT byl vyvinut a postaven v Ústavu pro výzkum motorových vozidel v Praze roku 1970. Na výrobě se podílely Rudý Letov Praha a Karosa Vysoké Mýto. K pohonu byl použit upravený motor Škoda 110 Rallye. :papa :papa to Sova:promin ale jsem si jist na 99,99999% ze jsem to uhadl tak jsem uz vlozil dalsi aniz bych cekal na potvzeni od tebe (google mi velmi pomohl) [upravil dne 10.5.2006 simas] Citovat
simas Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 tak hledejte, pokud si budete nekdo hodne jisty ze uhodl at vlozi dalsi obrazek bez meho svoleni, nevim, jak moc se dostanu nasledujici dva dny na internet. [upravil dne 10.5.2006 simas] Citovat
Sova Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 Designerské dílo Václava Krále osazené osmiválcem z Kopřivnice Tatra MTX V8...také sem si jist na 100 procent a dávám další:napovím jedná se o českou bývalou automobilku,a stačí mi pouze její název,typ nemusí být,i když i to je dle mého soudu těžké...no uvidíme Citovat
Kurt Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Sova jedná se o českou bývalou automobilku,a stačí mi pouze její název,typ nemusí být,i když i to je dle mého soudu těžké...no uvidíme Že by Wikov 7/28 Sport A co třeba tohle: Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Sova No přihořívá,spíš hoří,ale málo chci pořádnou fatru:Dto jest značka typ:aut mimochodem ty kliky to je dost velká nápověda,ale dveře??:myslimTak nevím bud si nikdy neviděl 120 ty nebo já,bych řek že a) je správně... [upravil dne 10.5.06 Sova] Jasně že ty dveře sou škodovácký, hold si budeš muset koupil nový brejle:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Kurte, není to Praga Pikolo? podle jednoduchosti auta bych si to myslel. Citovat
Kurt Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa Kurte, není to Praga Pikolo? podle jednoduchosti auta bych si to myslel. Není. A jako nápověda: tahle automobilka už tu byla. Citovat
Sova Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: minimaxa Kurte, není to Praga Pikolo? podle jednoduchosti auta bych si to myslel. Není. A jako nápověda: tahle automobilka už tu byla. Teda seš borec...To víš jako Prostějovskýmu rodákovi mi to nedalo,musel sem dát Wikov;)K té tvé...tipl bych že je to Škoda Popular:myslim Citovat
Sova Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 jinak na 120 procent je to Škoda-podle tvaru kol a poklic:roker Citovat
Sova Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Sova No přihořívá,spíš hoří,ale málo chci pořádnou fatru:Dto jest značka typ:aut mimochodem ty kliky to je dost velká nápověda,ale dveře??:myslimTak nevím bud si nikdy neviděl 120 ty nebo já,bych řek že a) je správně... [upravil dne 10.5.06 Sova] Jasně že ty dveře sou škodovácký, hold si budeš muset koupil nový brejle:D 1.nemají se dveřmi 120 nic společného,jelikož sou z laminátu...a to auto po karosářské stránce moc se škodovkou společnýho taky nemá...karoserie je vyrobena v Karose Vysoké mýto-znárodněný Sodomka:roker Citovat
Kurt Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Nebudu vás dál trápit - Škoda Sagitta, typ 911 http://auta5p.car.cz/muzea/muzeum_skoda_2001/mb_40.htm Citovat
Sova Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 Prototyp:roll...ale byl sem blízko...když to porovnáš s populárem...beztak to z toho vychází...tak rozhodni jestli mám dávat já,jelikož sem byl nejblíž,nebo ty jelikož to nikdo neuhádl:myslim Citovat
Kurt Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 To už se zase čeká na mě? Jasně, Sovo, plácni to sem, ať se to hýbe! Citovat
vector Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Sova Toš teda dávám,tento vůz je muj miláček v kategorii classic v kterým sem dokonce jednou na srazu veteránů jel(pro mě něco jako orgasmus:autjednou bych tohle auto chtěl mít)většině lidem se tento vůz nelíbí a bývá taky označován nejrychlejším pohřebákem na světě(díky zadku)toš hádejte...tipuju že hlavně pro kurta to nebude nic těžkého,jak ho pozoruju možná i pro ostatní!Uvidíme sem zvědav...todle auto mají tak tři lidé v ČR myslím...toš just do it:roker:roker...až dojde na příští autohádanku ode mě tak bude těžká;)Když i Wikov byl pro někoho brnkačka...taky musíte námahat mozkovnu trošku víc... [upravil dne 11.5.06 Sova] Tak já se dál zdržuju hlasování, protože tahle auta prostě znám dáme šanci někomu,koho to bude bavit. Rád se jen podívám. Citovat
Devilstorm306 Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Ten černej pohřebák je L.... E....a Necháme to jinym Jinak tu černou co je v čechách jsem viděl a je prostě úžasná. Mě se to taky moc líbí Citovat
Sova Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Devilstorm306 Ten černej pohřebák je L.... E....a Necháme to jinym Jinak tu černou co je v čechách jsem viděl a je prostě úžasná. Mě se to taky moc líbí Ty vole on si to fakt někdo tady koupil jo???Myslíme stejnou maličký široký papuče,pneu bf goodrich,tovární tuning-vytažený blatníky,nizoučký hnědá kůže?Tak jestli jo tak v té sem přesně jel...Prodaval to jistej M.Gomola co vydává Oldtimer magazin...prej to vyměnil s nějakým rakouským hrabětem Herzogem za nějakýho Jaguára...Mě to nabízel za 20000 euro...mě to nedalo tak sem na něho udělal takovou miniboudičku:DNakrmil sem ho že o to mám vážný zájem a jestli by mě nesvezl...bylo to na jízdě elegance v Kravařích...samozřejmě to spolk a už sme jeli...Svez mě až do Opavy a zpátky...Admini sorry TY PIČO BRUTÁL...zvuk něco neuvěřitelnýho jak ta 1.6 cosworth burácela uprostřed,na to že je to 1.6 jede to hustě sice sem to neměřil ale zrychlení 0-100 tak kolem 7 sec.Holt laminát je laminát:roker Jak sme projížděli okreskama všichni na nás čuměli stylem\"kurva co to je za auto???\"předjížděli sme favorita, já se na něj díval žabí perspektivou,a on na nás ptačí,ty vole to je nizoučký,jak když sedíš na zemi...při té jízdě mě i trochu pobavil...když řadil,vůbec to neuměl,nebo to má něco se synchronama(mimochodem má to neuvěřitelně krátky řadící dráhy),šlo mu to z dvojky na trojku solidně přes zoubky a prej\"Proboha ty silnice sou u nás hrozný\"Blbec asi si myslel že sem idiot a nevím co je to řadit přes zuby,a žemu sežeru ty jeho kecy:aut\"Ten tvrdej podvozek na ty naše díry není\"sem se jen pousmál\"a vduchu si řek ty seš vůl,kdybys radši držel hubu a nekomentoval to!!!vole!!!:DPak sme přijížděli k takové táhlejší zatáčce a on prej\"tohle je na tom nejlepší\",poškádlil plyn trošku trhl volantem a prdelka se nám užásně smýkla do poweru...s tím musí být zábava neuvěřitelná Šťastný to člověk ten majitel...apropos,fotr jak viděl co se mi povedlo,tak že se chce taky svést,vykysal jak sviňa má 120 kilo,vůbec se tam nevlez:D...celou cestu z Kravař sem se mu smál... Holt je to boží auto... [upravil dne 12.5.06 Sova] [upravil dne 12.5.06 Sova] [upravil dne 12.5.06 Sova] [upravil dne 12.5.06 Sova] [upravil dne 12.5.06 Sova] Citovat
Sova Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Mimochodem ti veteránisti sou nášupáři jak svině...přijedou na sraz vystaví káry a jdou se většina ožrat...Fotr říkal že je takové nepsané pravidlo že Veterány bengáči nestavěj...fotr sám řídil zpátky nakletej jak hovado...Jen se jim divím že nemají strach o ty auta:myslim:D Jinak řeknu vám řídit starou káru to je nášup...zvlášť když nemá synchrony v převodovce,meziplyn+vychytat otáčky při podřazování,tak aby nezaskřípaly zoubky-nic lehkýho:bojim,nebo třeba Aero 30...tam sem taky z řazení nechápal,řadí se nahoru a dolů Citovat
Sova Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 už sem kecka...:super To mám radost... Citovat
Devilstorm306 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 jj je černá a béžový interier, přesně ta co řikáš. Taky bych se rád povozil Byla na tuning srazu v Brně, ale to už jsou vlastně 2 roky. Jinak to auto jsem proháněl v Grad Turismu 2 a teď nevim, jestli taky neni v GT Legends... ale asi ne. No když ne ve skutečnosti, aspoň virtuálně Tady je foto z Brna: http://devilstorm.webz.cz/PA300066.JPG http://devilstorm.webz.cz/PA300178.JPG Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.