Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No přihořívá,spíš hoří,ale málo chci pořádnou fatru:Dto jest značka typ:aut mimochodem ty kliky to je dost velká nápověda,ale dveře??:myslimTak nevím bud si nikdy neviděl 120 ty nebo já:D,bych řek že a) je správně...

[upravil dne 10.5.06 Sova]

Odesláno

Škoda 1100 GT - ÚVMV, ČSSR 1970

Dvoudvéřové dvoumístné kupé, prototyp sportovního vozu s upraveným motorem Škoda 110, motor vzadu a pohon zadních kol. Řadový čtyřválec s rozvodem OHV, objem 1140 cm³, vrtání 73 mm a zdvih 68 mm, komprese 12,0, dvojitý karburátor Weber, výkon 55 kW (75 koní) při 5750 ot/min, točivý moment 105 Nm při 4000 ot/min. Čtyřstupňová převodovka, rozvor 2200 mm, hmotnost 816 kg, maximální rychlost 175 km/h a zrychlení na stovku za 13,7 s.

Vůz Škoda 1100 GT byl vyvinut a postaven v Ústavu pro výzkum motorových vozidel v Praze roku 1970. Na výrobě se podílely Rudý Letov Praha a Karosa Vysoké Mýto. K pohonu byl použit upravený motor Škoda 110 Rallye.

:papa :papa :papa :papa

to Sova:promin ale jsem si jist na 99,99999% ze jsem to uhadl tak jsem uz vlozil dalsi aniz bych cekal na potvzeni od tebe (google mi velmi pomohl)

[upravil dne 10.5.2006 simas]

Odesláno

tak hledejte, pokud si budete nekdo hodne jisty ze uhodl at vlozi dalsi obrazek bez meho svoleni, nevim, jak moc se dostanu nasledujici dva dny na internet.

[upravil dne 10.5.2006 simas]

post-0-14109594471571_thumb.jpg

Odesláno

Designerské dílo Václava Krále osazené osmiválcem z Kopřivnice Tatra MTX V8...také sem si jist na 100 procent a dávám další:napovím jedná se o českou bývalou automobilku,a stačí mi pouze její název,typ nemusí být,i když i to je dle mého soudu těžké...no uvidíme

post-0-14109594471965_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Sova

jedná se o českou bývalou automobilku,a stačí mi pouze její název,typ nemusí být,i když i to je dle mého soudu těžké...no uvidíme

Že by Wikov 7/28 Sport ;)

A co třeba tohle:

post-0-14109594472697_thumb.jpg

Odesláno

No přihořívá,spíš hoří,ale málo chci pořádnou fatru:Dto jest značka typ:aut mimochodem ty kliky to je dost velká nápověda,ale dveře??:myslimTak nevím bud si nikdy neviděl 120 ty nebo já:D,bych řek že a) je správně...

Jasně že ty dveře sou škodovácký, hold si budeš muset koupil nový brejle:D

Odesláno

Kurte, není to Praga Pikolo? podle jednoduchosti auta bych si to myslel.

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Není. A jako nápověda: tahle automobilka už tu byla. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Není. A jako nápověda: tahle automobilka už tu byla. ;)

Teda seš borec...To víš jako Prostějovskýmu rodákovi mi to nedalo,musel sem dát Wikov;)K té tvé...tipl bych že je to Škoda Popular:myslim
Odesláno

Jasně že ty dveře sou škodovácký, hold si budeš muset koupil nový brejle:D

1.nemají se dveřmi 120 nic společného,jelikož sou z laminátu...a to auto po karosářské stránce moc se škodovkou společnýho taky nemá...karoserie je vyrobena v Karose Vysoké mýto-znárodněný Sodomka:roker
Odesláno

Prototyp:roll...ale byl sem blízko...když to porovnáš s populárem...beztak to z toho vychází...tak rozhodni jestli mám dávat já,jelikož sem byl nejblíž,nebo ty jelikož to nikdo neuhádl:myslim

Odesláno

Toš teda dávám,tento vůz je muj miláček v kategorii classic v kterým sem dokonce jednou na srazu veteránů jel(pro mě něco jako orgasmus:autjednou bych tohle auto chtěl mít)většině lidem se tento vůz nelíbí a bývá taky označován nejrychlejším pohřebákem na světě(díky zadku)toš hádejte...tipuju že hlavně pro kurta to nebude nic těžkého,jak ho pozoruju možná i pro ostatní!Uvidíme sem zvědav...todle auto mají tak tři lidé v ČR myslím...toš just do it:roker:roker...až dojde na příští autohádanku ode mě tak bude těžká;)Když i Wikov byl pro někoho brnkačka...taky musíte námahat mozkovnu trošku víc...:cool:

[upravil dne 11.5.06 Sova]

Tak já se dál zdržuju hlasování, protože tahle auta prostě znám :) dáme šanci někomu,koho to bude bavit. Rád se jen podívám.

Odesláno
Původně zaslal: Devilstorm306

Ten černej pohřebák je L.... E....a :) Necháme to jinym :papa Jinak tu černou co je v čechách jsem viděl a je prostě úžasná. Mě se to taky moc líbí ;)

Ty vole on si to fakt někdo tady koupil jo???Myslíme stejnou maličký široký papuče,pneu bf goodrich,tovární tuning-vytažený blatníky,nizoučký hnědá kůže?Tak jestli jo tak v té sem přesně jel...Prodaval to jistej M.Gomola co vydává Oldtimer magazin...prej to vyměnil s nějakým rakouským hrabětem Herzogem za nějakýho Jaguára...Mě to nabízel za 20000 euro...mě to nedalo tak sem na něho udělal takovou miniboudičku:DNakrmil sem ho že o to mám vážný zájem a jestli by mě nesvezl...bylo to na jízdě elegance v Kravařích...samozřejmě to spolk a už sme jeli...Svez mě až do Opavy a zpátky...Admini sorry TY PIČO BRUTÁL...zvuk něco neuvěřitelnýho jak ta 1.6 cosworth burácela uprostřed,na to že je to 1.6 jede to hustě sice sem to neměřil ale zrychlení 0-100 tak kolem 7 sec.Holt laminát je laminát:roker Jak sme projížděli okreskama všichni na nás čuměli stylem\"kurva co to je za auto???\"předjížděli sme favorita, já se na něj díval žabí perspektivou,a on na nás ptačí:cool:,ty vole to je nizoučký,jak když sedíš na zemi...při té jízdě mě i trochu pobavil...když řadil,vůbec to neuměl,nebo to má něco se synchronama(mimochodem má to neuvěřitelně krátky řadící dráhy),šlo mu to z dvojky na trojku solidně přes zoubky a prej\"Proboha ty silnice sou u nás hrozný\"Blbec asi si myslel že sem idiot a nevím co je to řadit přes zuby,a žemu sežeru ty jeho kecy:aut\"Ten tvrdej podvozek na ty naše díry není\"sem se jen pousmál\"a vduchu si řek ty seš vůl,kdybys radši držel hubu a nekomentoval to!!!vole!!!:DPak sme přijížděli k takové táhlejší zatáčce a on prej\"tohle je na tom nejlepší\",poškádlil plyn trošku trhl volantem a prdelka se nám užásně smýkla do poweru...s tím musí být zábava neuvěřitelná:roker Šťastný to člověk ten majitel...apropos,fotr jak viděl co se mi povedlo,tak že se chce taky svést,vykysal jak sviňa má 120 kilo,vůbec se tam nevlez:D...celou cestu z Kravař sem se mu smál...:aut Holt je to boží auto...:roker

[upravil dne 12.5.06 Sova]

Odesláno

Mimochodem ti veteránisti sou nášupáři jak svině...přijedou na sraz vystaví káry a jdou se většina ožrat...Fotr říkal že je takové nepsané pravidlo že Veterány bengáči nestavěj...fotr sám řídil zpátky nakletej jak hovado...Jen se jim divím že nemají strach o ty auta:myslim:D Jinak řeknu vám řídit starou káru to je nášup...zvlášť když nemá synchrony v převodovce,meziplyn+vychytat otáčky při podřazování,tak aby nezaskřípaly zoubky-nic lehkýho:bojim,nebo třeba Aero 30...tam sem taky z řazení nechápal,řadí se nahoru a dolů:o

Odesláno

jj je černá a béžový interier, přesně ta co řikáš. Taky bych se rád povozil :myslim Byla na tuning srazu v Brně, ale to už jsou vlastně 2 roky. Jinak to auto jsem proháněl v Grad Turismu 2 a teď nevim, jestli taky neni v GT Legends... ale asi ne. No když ne ve skutečnosti, aspoň virtuálně ;)

Tady je foto z Brna:

http://devilstorm.webz.cz/PA300066.JPG

http://devilstorm.webz.cz/PA300178.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...