Dita Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 Dobrý den. Chci poradit, mám peugeut 207 včera jsem si všimla,že mě blikaji přední světla. Už se mě to párkrát stalo,ale není to pravidelně, nevíte v čem by mohl být problém? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 ahoj, zkontrolovat kostry světel, připojení proudu k žárovkám , možná páčky pod volantem... Citovat
Dita Odesláno 13. listopad 2022 Autor Odesláno 13. listopad 2022 Dík za tipy někoho poprosím. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 (upraveno) Jedno doporučení týkající se tohoto fóra, nadpisy se pišou tak aby každý věděl už podle něho co se v příspěvku skrývá. Oba tvé posty (Peugeot 207, a Světla) toto nesplňují a tudíž nejsou podle pravidel a zvyklostí, navic přehlednosti to taky nepřidá, kdyby to tak psal každý tak tu mame jen chaoz se stejnými nadpisy. Pročti si prosím pravidla a před psaním dotazu si vždy zvol výstižný nadpis.https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Děkuji Moderátor. Upraveno 13. listopad 2022 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.