Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Auto chytne na jeden někdy na dva i více  startů (otočením klíčku). Na emisích mi technik řekl, že auto hlásí špatné čidlo na vačkovém hřídeli. Vyměnil jsem jej. Také jsem vyměnil  zapalovací svíčky, palivový filtr a dopravní čerpadlo. Zatím bez úspěchu. Mám podezření na špatné snímání tlaku a spínání palivového čerpadla. Může mi s touto závadou někdo poradit. Děkuji.

MM 

Na výše uvedenou závadu se stále snažím přijít sám, zatím bezúspěšně. Domnívám se, že příčina je v palivové soustavě. Zřejmě někde uniká tlak paliva(vstřikovací tryska, tlakový ventil?). Nemá někdo v tomto ohledu nějaké zkušenosti?

MM 

Upraveno uživatelem šísary
Odesláno

Tak tě tady vítám!

Mít v záložce Peugeot 407 benzín je žalostně málo na popis auta.... Zdvihový objem? Výkon?

Dále budeš tázán, co ukázala originální diagnostika pro PSA (PP2000, Lexia)....

Odesláno

Vyměnil jsem i čidlo klikového hřídele, obě čidla originál, bezúspěšně. Mám dojem, že závada bude zřejmě v palivovém systému vozu. Myslím že není při startu dosažen požadovaný tlak v soustavě, nebo je špatně vyhodnocován. Vyměnil jsem pomocnou jednotku a stále bezúspěšně.

MM

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...