šísary Odesláno 10. říjen 2022 Odesláno 10. říjen 2022 (upraveno) Auto chytne na jeden někdy na dva i více startů (otočením klíčku). Na emisích mi technik řekl, že auto hlásí špatné čidlo na vačkovém hřídeli. Vyměnil jsem jej. Také jsem vyměnil zapalovací svíčky, palivový filtr a dopravní čerpadlo. Zatím bez úspěchu. Mám podezření na špatné snímání tlaku a spínání palivového čerpadla. Může mi s touto závadou někdo poradit. Děkuji. MM Na výše uvedenou závadu se stále snažím přijít sám, zatím bezúspěšně. Domnívám se, že příčina je v palivové soustavě. Zřejmě někde uniká tlak paliva(vstřikovací tryska, tlakový ventil?). Nemá někdo v tomto ohledu nějaké zkušenosti? MM Upraveno 8. únor 2023 uživatelem šísary Citovat
Hafity Odesláno 11. říjen 2022 Odesláno 11. říjen 2022 Tak tě tady vítám! Mít v záložce Peugeot 407 benzín je žalostně málo na popis auta.... Zdvihový objem? Výkon? Dále budeš tázán, co ukázala originální diagnostika pro PSA (PP2000, Lexia).... dýzl a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Zdeník Odesláno 13. říjen 2022 Odesláno 13. říjen 2022 čidlo vačky išlo original alebo nejaka replika? Citovat
šísary Odesláno 8. únor 2023 Autor Odesláno 8. únor 2023 Vyměnil jsem i čidlo klikového hřídele, obě čidla originál, bezúspěšně. Mám dojem, že závada bude zřejmě v palivovém systému vozu. Myslím že není při startu dosažen požadovaný tlak v soustavě, nebo je špatně vyhodnocován. Vyměnil jsem pomocnou jednotku a stále bezúspěšně. MM Citovat
dýzl Odesláno 8. únor 2023 Odesláno 8. únor 2023 OT. Na jiném webu PSA bych Vám vlákno zamknul. odemknul až po doplnění popisu vozidla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.