MSul Odesláno 20. září 2022 Odesláno 20. září 2022 Ahoj, potřeboval bych radu.... Na mé 307 svítí světla příliš dolů a při snaze světla seřídit na regloskopu od BOSCHE bohužel nelze... Seřizovací šrouby pouze přeskakují a světlo se ani za boha hnout Nemáte někdo s takovým problémem zkušenost ? Popřípadě jak opravit mechanismus světel.... Díky Martin Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. září 2022 Odesláno 20. září 2022 Buď nový světla nebo mechanismus vyměnit z nějakýho jinýho světlometu. Citovat
MSul Odesláno 20. září 2022 Autor Odesláno 20. září 2022 (upraveno) Takže opravit nelze? Jelikož mi právě na STK v Ostravě dnes ráno řekli taky nové světla nebo jen opravit mechanismus... Upraveno 20. září 2022 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. září 2022 Odesláno 20. září 2022 No nejde, jak bys chtěl opravit okousaný zoubky nebo šnek? Vymeň světlo, nebo sežeň někde ty střeva, ale kde to seženeš, to nevím Nový to nekoupíš a pochybuji, že ti to někdo bude kuchat ven, já jsem to v dílně měl a vyhazoval. Citovat
PaKr Odesláno 20. září 2022 Odesláno 20. září 2022 Vnitřek jedině z nějaké bouračky a svoje světla rozpéct, rozlepit, přeskládat. Světla z vrakoviště asi budeš muset přeleštit a pozor, aby ti neprodali z anglické verze ( opět by nešli seřídit a navíc budeš oslňovat) Pokud nové, tak bych osobně vzal nějakou známější značku ( Valeo, Bosch, Magneti Marelli....) M-M je ( tuším) origo, ale i u nich jsem viděl špatně usazené a tudíž špatně zalepené sklo ( do světla pochopitelně teklo) Tak ať se dobře rozhodneš Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. září 2022 Odesláno 20. září 2022 (upraveno) Když to sežene, jde to vše vyndat bez rozlepení světla. Skládá se to ze 3 části motorek se sněkem (těch mám případně hromadu), samotný nastavovací šroub a osička připojená na parabolu. Většinou je v pejru ten šroub Upraveno 20. září 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.