Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych radu....

Na mé 307 svítí světla příliš dolů a při snaze světla seřídit na regloskopu od BOSCHE bohužel nelze... Seřizovací šrouby pouze přeskakují a světlo se ani za boha hnout :D

Nemáte někdo s takovým problémem zkušenost ? Popřípadě jak opravit mechanismus světel....

Díky Martin

Odesláno (upraveno)

Takže opravit nelze? Jelikož mi právě na STK v Ostravě dnes ráno řekli taky nové světla nebo jen opravit mechanismus...

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

No nejde, jak bys chtěl opravit okousaný zoubky nebo šnek? Vymeň světlo, nebo sežeň někde ty střeva, ale kde to seženeš, to nevím :D Nový to nekoupíš a pochybuji, že ti to někdo bude kuchat ven, já jsem to v dílně měl a vyhazoval.

Odesláno

Vnitřek jedině z nějaké bouračky a svoje světla rozpéct, rozlepit, přeskládat.

Světla z vrakoviště asi budeš muset přeleštit a pozor, aby ti neprodali z anglické verze ( opět by nešli seřídit a navíc budeš oslňovat)

Pokud nové, tak bych osobně vzal nějakou známější značku ( Valeo, Bosch, Magneti Marelli....) M-M je ( tuším) origo, ale i u nich jsem viděl špatně usazené a tudíž špatně zalepené sklo ( do světla pochopitelně teklo) 

Tak ať se dobře rozhodneš :)

Odesláno (upraveno)

Když to sežene, jde to vše vyndat bez rozlepení světla. Skládá se to ze 3 části motorek se sněkem (těch mám případně hromadu), samotný nastavovací šroub a osička připojená na parabolu. Většinou je v pejru ten šroub

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...