Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hlavně pro mk405-koukněte na to i ostatní

Recommended Posts

Odesláno

videl jste nekdo porad na MTV 2?? Jak tam ze starejch srotu delaj super kary?? Tam do jedny plechovky nacpaly reprak kterej byl vetsi jak 50l sud a privezli ho na jesterce pac by ho neunesli. :D Dale si pak ten drobek sezral myslim 7zesilovacu a 7 autobaterii :D:D tomu se rika repro :super:D:D:D:D:D:D

Odesláno

na tomto neskončím to nebojte :D já raději kvalitu ne kvantitu :roker kdo měl možnost si u mě něco poslechnout tak ví že to není žádnej db drag tlakařina. nemusím nic co mi bude hýbat vnitřnostma :aut

o toho prcka bych se nebál pokud ten nini repráček nebude v bedně tak nevydá žádnej zvuk, v bedně by to ale prcka asi odfouklo :D

t3dsm: běžne se dělá i 500mm repro.

Bohouš 205 GTI: asi bych ce přikláněl k tvému názou fotomontáže páč ten reprák by musel mít tak 1m a to se mi zrovna u focálu nezdá :aut

Fusion: na tohle potřebuječ dodávku, kombajn je malej - reprák by se vešel ale kam by jsi dal zesíky a beterky tedy spíše malou elektrárnu :aut

Béďa: jj jack hammer a jedo klasické video snad zná každej :D

http://www.realmofexcursion.com/videos/MTX/jackhammer.1.wmv

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...