.mycTD Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Vzhledem k tomu, ze mi 309ka stale zere vic nez je zdravo, tak bych mel par dotazu: 1) Jak se projevuje vadny MAP? Volnobeh drzi, auto necuka, jede normalne, jen strasne zere a MAP je na prvnim miste v tabulce zavad v manualu:myslim 2) Muze mit vykuchany kat razantni vliv na spotrebu/vykon? Teleso tam je, jen je vysypanej To je prozatim vse, ale urcite me jeste neco napadne:D diky za vase postrehy Citovat
kovi Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 KDYŽ JE V PYTLI TAK NEJDE DO PLNÝHO VÝKONU, TUDÍŠ VÍC ŠLAPEŠ, NEJEDE , ŽERE Citovat
BobyD Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 nejsem si jistej zkus ho uplne vyrazit jezdim bez kat a na spotrebe se to nijak neprojevilo spis naopak kdyz je katalaizator funkcni melaby byt spoterba o neco vyssi Citovat
.mycTD Odesláno 7. květen 2006 Autor Odesláno 7. květen 2006 kovi: myslis MAP? Mmch nevis v jakem rozsahu tlaku funguje? Ja ho premeroval asi do 500mbar a v pohode, ale to je tam tak akorat na volnobeh. Citovat
kovi Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: .mycTD kovi: myslis MAP? Mmch nevis v jakem rozsahu tlaku funguje? Ja ho premeroval asi do 500mbar a v pohode, ale to je tam tak akorat na volnobeh. někde jsem tady dával co jsem naměřil a jak to má být správně, tak to pohledej Citovat
.mycTD Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 jj, diky. Zda se, ze uz jsem to nejak vychytal pac uz jsem na 10litru najel 84 a jeste to nechciplo:-) (predtim si to bralo po meste 16l/100) Ted musim jeste postupovat s upravame zpet, abych dohledal, cim to bylo:-) Citovat
kovi Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: .mycTD jj, diky. Zda se, ze uz jsem to nejak vychytal pac uz jsem na 10litru najel 84 a jeste to nechciplo:-) (predtim si to bralo po meste 16l/100) Ted musim jeste postupovat s upravame zpet, abych dohledal, cim to bylo:-) PAK DEJ VĚDĚT CO TO BYLO, KAŽDÁ ZKUŠENOST DOBRÁ ZKUŠENOST Citovat
.mycTD Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 kovi: myslim, ze hlavni vliv ma prave ten MAP. Prubeh jsem nameril linearni, akorat se mi nezdaly ty hodnoty, ale byly +/- ok. Svicky byly furt cerny jakoze bohata smes, tak jsem srazil napeti na MAP o cca 0,3V. Vrazil jsem na vyvod B vykonovou diodu v propustnem smeru(ubytek tech 0,3V) a zatim se to zda v pohode. Citovat
kovi Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: .mycTD kovi: myslim, ze hlavni vliv ma prave ten MAP. Prubeh jsem nameril linearni, akorat se mi nezdaly ty hodnoty, ale byly +/- ok. Svicky byly furt cerny jakoze bohata smes, tak jsem srazil napeti na MAP o cca 0,3V. Vrazil jsem na vyvod B vykonovou diodu v propustnem smeru(ubytek tech 0,3V) a zatim se to zda v pohode. a jaky si mel hodnoty něco jako co mám ja na tom odkazu co jsem tam dokresloval do grafu, všechno o něco vyšší. Dioda mě nenapadla ja tam cpal odpory na sto způsobů, ale nedostal jsem se na potřebnou hodnotu. Ted sem tam narval MAP z OPELA KADETA 1.6 podle workshopu by ty sondy měly bejt stejný jako u nás, nevim, protože jsem to neměřil [upravil dne 15/5/06 kovi] Citovat
wexelo Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Ja mam MAP zatuhlej na hodnote asi 4,85V na pinu u RJ a spotreba asi 7,65 litru.Stejnej je i u renault 19 1,8 litru. Citovat
.mycTD Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 kovi: graf mam nekde doma. Meril jsem to jen co utahl vysavac;) Prubeh byl linearni, akorat posunutej o tech cca 0,3V wexelo: to by tak odpovidalo, tech 4,85 tam mam taky pri atmosferickem tlaku jinak na 7,65l se se svym zpusobem jizdy nikdy nemuzu dostat, takze takovejch 10l/100 je pro me krasna spotreba Citovat
kovi Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 7,65l to je pro me vysměch tam sem už dlouho nebyl. Dneska jsem měřil tu Opeláckou sondu a sem téměř na stejných hodnotách jako předtim. Až to pohledáš tak pošli tvoje hodnoty. Měřil jsem to na oba způsoby svorky A-B a B-C. Tak to sem pak hodim, nechal jsem to v práci. Jo a když si tam dal tu diodu bylo nějaký zlepšení, já bych potřeboval srazit skoro volt! Citovat
.mycTD Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 kdyz jsem tam dal tu diodu, tak to pak po nastartovani drzelo o poznani min volnobeh (normalne jsem na cca1000 podle otackomeru). Ale po jednom dni jezdeni si to nejak \"zvyklo\" a ustalilo se to zase zpatky. Sem puvodne myslel, ze si RJ MAP zkalibrovala podle sebe, ale spotreba kupodivu sla dolu. Dokonce jsem kvuli tomu vypustil nadrz a doleval po 10litrech :-) jinak ja uz nic nemerim. Uz jenom sleduju svicky a kdyz byly moc cerny, tak jsem pridal odpor a ted se zdaji ok. Podle logiky by si to mela osefovat lambda (ta je nova) ale radsi uz v tom zadnou logiku nehledam [upravil dne 16.5.06 .mycTD] Citovat
kovi Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 A KAM SI RVAL ODPOR? JÁ KDYŽ HO VRAZIL NA BÉČKO TAK MI NAPĚTÍ JEŠTĚ VYLEZLO VEJŠ, DIVNÝ ALE JE TO TAK, NEVIM JAK TO FACHÁ JESTLI JAKO NĚJAKÁ DĚLIČKA NEPĚTÍ NEVIM Citovat
.mycTD Odesláno 17. květen 2006 Autor Odesláno 17. květen 2006 odporem myslim tu diodu. Vzal jsem hromadu diod a meril ubytek napeti az jsem nasel pozadovanou hodnotu. Napred jsem zkousel rovnou dve, jestli to reaguje a motor neudrzel volnobeh. Dal jsem ji na Bcko, opacny efekt by mela mit dioda na Acku . Mezi A a C by melo byt cca 5V a podle tlaku se meni napeti mezi A a B Citovat
.mycTD Odesláno 20. květen 2006 Autor Odesláno 20. květen 2006 nevim, ale verim, ze budou ok. Na podzim jsem delal krouzky a pk mi nekdo rikal, ze to nema cenu merit, nez se to zajede. A pak zase nebyl merak:-) jinak vychazim tady z te tabulky k Fenixu [upravil dne 20.5.06 .mycTD] Citovat
kovi Odesláno 20. květen 2006 Odesláno 20. květen 2006 tak tuhle tabulku + celej manual mam cesky od spoluzaka co maka u peugeota moje tlaky jsou 9,5 ale kdyz jsem to meril naposledy tak meli kolem 11,5 ale bylo to z jinym merakem, tak nevim jestli jeden z nich nekecal nebo se to zhorsilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.