Timbro Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 (upraveno) Hojte Stručně Peugeot 407 ( 2.0Hdi 100kw ) Auto stálo posledních několik dní na sluníčku ... Po nastartování a rozjetí se začli naskakovat chybové hlášky a nestandardní chování se auta . Chyba serva , výpadky ABS , chyba brzdového systému , výpadky klimatizace, za jízdy výpadky budíků ( teploty , otáčky , tachometr ) , kolísání otáček motoru +-100ot/min , na první pokus někdy nestartuje ( po neúspěšném startu klíčem nechám v pozici "připraven" a zkusím znovu a chytne ) Z čtečky vytažené chyby : viz. foto Podle fóra mi to přijde na baterku KO Nikde jsem nenašel konkrétně problémy ...pouze přibližné ...tak se radši zeptám zkušenějších ....( Aktuální stáří baterie cca 4 roky ....2x nabíjena ) Děkuji Edit : foto palubky u nastartovaného motoru ( podle zvuku mírně navýšil otáčky) Upraveno 10. srpen 2022 uživatelem Timbro Citovat
inoxing Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Baterka nebo ukostření (oxidace, uhnitý kabel). Citovat
Timbro Odesláno 10. srpen 2022 Autor Odesláno 10. srpen 2022 (upraveno) Lze nějak zjistit v kterém místě může být problém s ukostřením ? Upraveno 10. srpen 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Timbro Odesláno 21. srpen 2022 Autor Odesláno 21. srpen 2022 Sice moc pomoci se mi nedostalo...ale ... Sice nevím jakou to má spojitost ....celý problém byl z důvodu nedostatku aditiva pro FAP filtr .... Po doplnění aditiva (3L) a nastavení přes Dia chybové hlášky zmizeli Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.