Slávka Odesláno 8. srpen 2022 Odesláno 8. srpen 2022 Prosím o radu, co dělat, když mi po dešti zateklo na sedadlo a podlaha plavala u spolujezdce u Peugeot 306 kombi. Díky za radu Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2022 Odesláno 8. srpen 2022 ahoj, možná bys mohla upřesnit na které sedadlo zatekla voda Citovat
Slávka Odesláno 8. srpen 2022 Autor Odesláno 8. srpen 2022 zateklo na sedadlo spolujezdce plus na podlaze spolujezdce cca 3 cm vody. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2022 Odesláno 8. srpen 2022 voda na sedadle spolujezdce je neobvyklá, nemáš skleněnou střechu?, na podlahu spolujezdce se voda dostane buď přes dveře spolujezdce (netěsní), nebo z prostoru nad nohama spolujezdce, někdy je ucpaný odtok vody v prostoru nasávání vzduchu pro topení (pod čelním sklem) Slávka ohodnotil 1 Citovat
Slávka Odesláno 8. srpen 2022 Autor Odesláno 8. srpen 2022 mám střešní okénko. Pokud se jedná o ucpaný odtok vody-jak to mám vyčistit nebo co s tím. Na střešní okno se podívám, vůbec ho nepoužívám, tak to bude chtět asi rozhýbat, možná že to někde povolilo. Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2022 Odesláno 8. srpen 2022 Nevím, jak u 306, ale u 406 měl originální šíbr odtoky v rozích, jak jsou sloupky. Dalo se k tomu dostat po odstranění obložení. Stačilo odpojit gumové hadičky a profouknout + očistit náhubky na šíbru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.