HOFA Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Pořídil jsem na svoji 307 čku boční plexi ofuky na okna a mám dojem ,že jsem vyhodil peníze,poněvač se elektické okna s nimi prostě nemohou domluvit,okno vyjede ucítí plexi a okamžitě jede dolú,pokud máte zkušenosti ,díky za radu. Citovat
HOFA Odesláno 2. květen 2006 Autor Odesláno 2. květen 2006 Jo a omlouvám se za to ,že jsem se jako nováček zapoměl představit,tak jsem Jarek z Olomouce a Pažouta 307 hdi jsem si pořídil před 14 dny ,tak v tom ještě docela lítám,takže díky za toleranci. Citovat
lamancha Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 ahoj a at se Ti dari. mel jsem s tim taky problem - ale pak si to sedlo. dojel jsem po kouskach az nakonec okna a pak jsem je dovrel cca.posledni 2cm a zavrelo se to = doraz se neaktivoval a druhy den uz to fungovalo normalne, ofuk jsem mel krapitecek napatlany silikon. tmelem - aby prilnul celym povrchem k ramu dveri. Citovat
Martinsk Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Vitaj medzi nami. Napíš viac o tej tvojej novej 307. Nech sa ti darí ... Citovat
JarinoRS Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 maju tie ofuky nejaky prakticky vyznam? Citovat
Blizzard Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 maji. kdyz stahnes okynko, tak v aute mas jenom takovej prijemnej vanek a ne brutal pruvan:D. kamarad je ma a je to super vec. ja mam taky ted nejaky vyhlidnuty. Citovat
lamancha Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 jj. s tim vankem je to fakt, ale cekal jsem od nich vic z hlediska hlucnosti pri stazenem oknu. Hlavne bacha aby jste nekoupili blbe jako ja Citovat
JarinoRS Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 tak do toho nejdem, okienko neotvaram, resp. otvaram max. v meste a tam mi fukot nevadi, jazdim pomaly, lebo viac ako 40 sa ist neda. mimo mesta dam klimu a je to a nehovoriac o problemoch so zatvaranim okien... Citovat
VenaS Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Já myslel vždycky myslel, že je to dobré jen pro kuřáky:myslim Citovat
Hnidopich Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Kolikpak tahle sranda kostuje (stoji) ? Citovat
Hnidopich Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 To se da poridit primo u koncesionare ? Citovat
lamancha Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 bud anebo pres internet: http://www.autodoplnky.cz http://www.tuning-centrum.cz Citovat
bancroft Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Na Toledo jsem kupoval drahé originály přímo od výrobce a byl přesně problém se zajížděním skla mezi plexi a rám dveří. Po pár zkušenostech s el. zavíráním už začal blbnout mechanismuszavírání oken. Jednoduchým měřením jsem zjistil, že se tam sklo ani nemůže vejít kvůli úzkému prostoru. takže celý efekt byl, že to za jízdy svištělo jako v Migu. Závěr celého experimentu byl že ofuky leží doma ve skříni a už bych s tím neexperimentoval. Z hledisku tuningu jistě pěkná hračka, ale vyloženě přínos mi s tím až tak nepřipadal.Ale já su holt takový pesimista od přírody... Citovat
Blizzard Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 kamos ma na facku nejaky neznackovy a padnou tam jak pr*el na hrnec. okynka jdou zavrit v poho. za jizdy to nepiska a dovnitr tolik nefouka. holt zalezi na jakej vyrobek cek kapne.. u meho P306 hatchback mam problem se zrcatkama. jak jedu prez kilo, tak desne piskaj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.