longstarr Odesláno 1. srpen 2022 Odesláno 1. srpen 2022 Ahoj. Nemate prosim nekdo tip, kde stahnout seznam error kodu pro P407? Asi jsem udelal slusnou krpu Diag mi hlasi chybu C1158 a C1160 a google mi k tomu nasel chyba senzoru - wheel speed senzor. z toho jsem usoudil, ze se jedna o ABS senzor, ktery snima rychlost. Senzor vymeneny ale hlaska nezmizela. Dneska jsem zase googlil a nasel jsem jeste clanek, ze by se mohlo jednat o snimac vysky na zadnim pravem kole. Proto by pomohl nejaky seznam, kde si clovek najde popis jednotlivych kodu podle auta/vin. Existuje neco takoveho? Diky moc Citovat
ChouLu Odesláno 2. srpen 2022 Odesláno 2. srpen 2022 C1158 je Signál snímače zdvihu vzadu vpravo : Přerušeně obvod nebo zkrat na kostru A s tím souvicí i C1160 což je koherence toho samého snímače longstarr ohodnotil 1 Citovat
longstarr Odesláno 2. srpen 2022 Autor Odesláno 2. srpen 2022 Díky moc Takze jsem si cvicne vymenil senzor ABS/ESP Aspon vim jak na to, az se to opravdu pokazi Mel jsem k tomu jeste spatny snimac brzdoveho pedalu a na palubce mi vzdy svitilo chyba ESP, tempomatu, a svetel... Do toho mi google hledal wheel speed sensor a uz to bylo Chybama se clovek uci. Dekuji moc za potvrzeni ChouLu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.