Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

mám 308 SW s automatickou převodovkou EAT6 (r.v. 2016). V autorizáku jsem se klasicky dozvěděl, že výměna oleje v převodovce netřeba.

Momentálně mám najeto 95.000km, tak bych to chtěl pomalu začít řešit a rád bych se tady zeptal, jestli má někdo doporučení/zkušenost s firmou v Libereckém kraji?

Díky! 

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Aj mne to bolo povedane

407 sw 2.0 automat som predaval a mal 250000 bez vymeny a slapal .momentalne 308 cc 2.0 automat 170000 a bez problemov.nemenim.co to co šklbe trha alebo čo? Naco chces do toho rypat? Aisin je jeden z najlepsich automatov .ked raz pisu nemenit nemenim

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek
Odesláno

Doživotní náplň z pohledu výrobce je ta, která která zajistí fungování po dobu PLÁNOVANÉ životnosti, aniž by bylo nutné nějak moc často řešit v záruce vysypanou převodovku. Plánovaná životnost běžného auta bývá kolem 200tis km, a není moc v zájmu výrobce, aby se dožívalo nájezdů nějak extra vyšších, protože si pak nekoupíte nové... Včasnou výměnou i těchto "doživotních" náplní lze REÁLNOU životnost poměrně zásadně prodloužit, proti té výrobcem plánované.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...