Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: mk405

no teplou vapku ti mohu domluvit v ČSAD a vejdeš se do 50,- :mrk

jinak já to meju naostro, zakrívání altíku a podobně jsem zkoušel a většinou to stejně nevydrželo, ale mám to 3x umyté a max chvylku blbli kontrolky

I HDičko sem myl WAPkou na ostro. Jde o to neprat vodu do řídící jednotky :)

Nastříka sajrajtem, třeba od želvy, počkat, naptat WAPkou, a zatím co to schne hrát si s hadrem. Akorát člověk nesmí chtít hned odjet.

Pak klidně vyndám všechny konektory, očistim je a vysušim. Kam tekhle zateče voda, tam se stejně normálně dostává alespoň trochu. U Nového auta se sběrnicí, bych asi odpojil baterku a zakryl jednotku, ale to je asi všechno.

Někdo tvrdí, že se motor nemeje vůbec, ale mě se líbí čistej a navíc, alespoň všechno prolezu jestli je to v pohodě :D

jj, přesně za deště se voda taky dostane všude

Odesláno

Já jsem umýval arvou a maximální spokojenost opláchl na wapce a bylo...Dal jsem si pozor abych to nenastříkal do nějaké elektroniky..

[upravil dne 4/5/06 pigi.jakub]

Odesláno

Myl jsem Arvou už 3 motory v autě a na motorce několikrát. Dokonce jsem naposled myl motor v Passatu přímo nad \"anglickým trávníčkem\" a světe div se..... Tráva rozte dál.... Pomalu mi přišlo, že to působí jako hnojivo:D:D Tak, že kecy, ze je to neekologiký je blbost!!! Možná, že existujou lepší přípravky, ale používal jsem i nejakej sráč od pumpy (takovej malej rozprašovač) a stálo to pomalu stejně jako Arva. A na konec bych řekl, že Arva byla lepší. Jinak mytí holou wapkou se studenou vodou bez nejakých přípravků je naprd. Nejlepší je nanýst přípravek štětcem (lépe se to dostane do pórů), nechat působyt a pak smejt (třeba wap).

• O 1 rok později...
Odesláno

Jenom bych se chtel zeptat, vydel sem tady nekde na foru pekne vycistenej motor, ale nevim jestli to bylo tady :myslim tak tipek, normalne nevim jak to udelal , ale nemel mnikde ani rez, delal to rucne, ja bych si stim tu praci dal pac mam objednany spodni kryt motoru, ale nevim cim to mam ocistit, wapku nehci , prtootze ta me zesrala veskery napisy, kdy sem menil olej, rozvody atd. Ale by me zajimalo cim se odstrani rez a zaroven se to da necim osetrit aby se tam uz jen tak neobjevil :D:aut:myslim

Odesláno

na servise po oprave nebo servisni prohlidce umijem motor! a to tak ze postrikame motor arvou a nebo prostredkem primo na motory (to koupite v jakem koliv autoshopu). vabkou oplachnem v take zdalenosti aby na to slo jemny rozprach. vabkou nestrikejte primo na ridici jednotku, akumulator (kdyz je v pouzdre tak jo) ani na altik!

• O 3 roky později...
Odesláno

ozivim trochu starsi :D tema, cim odstranujete lehkou korozi hlinikovych casti jako sani a zbytku motoru? na nejvetsi spinu jsem pouzil Arvu s vapkou, ale vyhnul jsem se pro jistotu svickam a vstrikum a ted bych rad doladil zbytek... odstranit rez a dodat tomu trochu lesku. predem diky za rady ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...