PetraliasKuba Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 HOj, potreboval bych plovák do nádrže ( k benzínovému čerpadlu) na 2,0 sri, rok výroby 1990...- neukazuje mi palivomer. Nevíte o nečem? dík moc Citovat
PetraliasKuba Odesláno 30. duben 2006 Autor Odesláno 30. duben 2006 tak změna! Známý mi říkal, ať se mu pokusím sehnat plovák---teď volal, ať už to nesháním, že se naboural a že to asi teď chce prodat, příp. i na díly...info v navazujícím příspěvku výše Citovat
Fusion Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Kdyby náhodou, mám někde rozdělaný čerpadlo. Citovat
lastivkaa Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 No ja som mal prerusený kabel pri svorke ako je soferove sedadlo pri prahu pod kobercom a pomohlo to Citovat
rimmer Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 dotaz: hladove oko ma spojitost s ukazatelem mnozstni v nadrzi, nebo je to zvlast a kdyz nefunguje jednjo, funguje druhe..zda se mi, ze mi ukazuje nejak moc nafty a mam strach abych na to nedojel, jestli se mi teda rozsviti kontrolka nebo ne i kdyz bu mi ukazoval treba jeste 20 litru a pritom by tam bylo mnohem mene Citovat
Fusion Odesláno 20. květen 2006 Odesláno 20. květen 2006 To by mě taky zajímalo protože moje hladový oko se nějak objevuje jak chce. Ale řídím se spíš podle ručky. Citovat
BonePM Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Ahoj lidi, mne palivomer neukazuje vubec. Podle manualu je to displejik pod otackomerem. Rad si predstavuju, ze by mel oranzova cisilka, kdyby fungoval. Neukazuje mi ani pocitac udaj \"pocet km, ktere jeste ujedes\", tedy nejede ani udaj z cidla. Nemel jste nekdo tento problem? (je to samozrejme nekde v dratech, ale to hledani je vzdy umorny) Citovat
lastivkaa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 napis ci sa aspon rozsvieti diplay skusim ti pozriet na schemach alebo pozri kontakty take hrebenove:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.