vendelinek Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 (upraveno) Mám dotaz, necelý měsíc už nefunguje,nebo aspoň já se nemůžu dostat do ESK www.elektronicka-servisni-knizka.cz máte ji taky někdo? Používám ji už snad 15 let možná i víc,všechno si tam píšu,jak určitý zásahy nebo výměnu ,opravy a především spotřeby od všech aut co jsem kdy měl, postupně odmazavávam auta co už nemám a nechávám jen to který momentálně mám nebo jestli máte někdo něco podobnýho na záznamy servisu apod. hlavně spotřebu,tu mi to hned spočitalo Upraveno 4. červenec 2022 uživatelem vendelinek Citovat
Ferry Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Ja pouzivam Spritmonitor.de Spotreby, udrzba, naklady, pripominky ukonu dle km nebo datumu (olej, STK apod), ma to i appku, takze tankovani zadavam hned u stojanu .. Citovat
vendelinek Odesláno 4. červenec 2022 Autor Odesláno 4. červenec 2022 Dík kluci,zítra na to kouknu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.