Tuldous Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Ahoj chlapíci, chtěl bych se zeútat , zda už někdo z vás montoval hands free do 406-tky, new model, a připojoval jej taky k rádiu na automat. ztišení... Na samotné patici v autě je konektorů hromada, podle knížky jsou zapojeny jen 3, logicky kostra, stálý + a + spínaný ze spínačky, ale co tel MUTE? Měl by to být kontakt(většinou žlutej) fungující na kostru, tedy handsfreee ho ukostří a rádio se ztiší a pak po telefonátu obráceně . Nevíte někdo prosím , kterej by to mhl být kontakt? nerad bych rádio vyzkratoval..... Dík Tulda Citovat
Pechy Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Ahoj, já to mám v P605 na orig. Clarion, rád bych Ti třeba poslal obrázek jak to je zapojený.. Ale já sam nevim kam to vede Můžu nějak pomoc? Citovat
Tuldous Odesláno 29. duben 2006 Autor Odesláno 29. duben 2006 .no a ty to máš někde vyfocený? nebo máš schéma? Tulda Citovat
P607Olda Odesláno 6. květen 2006 Odesláno 6. květen 2006 Na internetu jsem našel tyto dva soubory, snad ti to pomůže: www.p607a.wz.cz/radio1.pdf www.p607a.wz.cz/iso konektor autoradia.doc [upravil dne 6.5.2006 P607Olda] Citovat
Tuldous Odesláno 6. květen 2006 Autor Odesláno 6. květen 2006 ahoj Oldo, zkusím to proměřit v zaplém stavu , a propojit třeba přes měřák nejdřív a pak se uvidí... i tak Ď. Citovat
Tuldous Odesláno 6. květen 2006 Autor Odesláno 6. květen 2006 Původně zaslal: P607Olda Na internetu jsem našel tyto dva soubory, snad ti to pomůže: www.p607a.wz.cz/radio1.pdf www.p607a.wz.cz/iso konektor autoradia.doc [upravil dne 6.5.2006 P607Olda] ....tak jsem se na to podíval.. Ten konektor ISO přesně sedí, tedy kontakt č. 1 je pro ztlumení rádia, jen jsem jej doplnil,páč chyběl, propojil se žlutým od handsfree a funguje.... Takže dík za ten druhý odkaz , pomohl.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.