Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

počítadlo kilometrov sa mi priblížilo k 160 000 km. auto je výrobené 06/2002. doteraz auto servisované v Peugeot servisoch. mám ísť na prehliadku do značkového Peugeot servisu, aby som mal v servisnej knižke pečiatku / za predpokladám dosť mastnú cenu/, alebo radšej si vymeniť olej a filtre sám resp. v neznačkovom servise /za predpokladám nižšiu cenu/? aký je Váš názor?:myslim

Odesláno

Jak vidím, tak auto už dávno není v záruce a proto je úplně zbytečné jezdit na výměnu oleje do značkového servisu. To by měl zvládnout skoro každý sám.

Odesláno

však práve. včera som napr. farbil brzdové strmene a zistil som že taká výmena brzdových doštičiek je úžasne jednoduchá. aspoň mne sa to tak zdalo - mal som ich vybraté. dúfam, že aj výmena oleja a filtrov bude taká.

Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

To:bladerunner

Nezabúdaj, že pri 160 000 km sa menia rozvody...

a to se fakt musi ?? Ale hlavne jak se clovek dozvi, ja mam servisni knizku v chrchlavstine a z te to nevyctu:myslim

Odesláno

To. Lamancha:

Ja som to mal v servisnej knižke u starého 2,0 HDi. Bolo to tam takými malými písmenami. Napr. v Citroene u nás, menia rozvody na 2,0 HDi po 120 000 km.

[upravil dne 29/4/06 Martinsk]

Odesláno

podľa papierov čo som dostal pri kúpe auta /kúpil som ojazdené/, kde boli popísané všetky servisné výkony, bolo pri 120 000 km napísané --rozvody--, tak som to pochopil tak, že sú zrejme vymenené:myslim. v servisnej knižke , ak si dobre pamätám /nemám ju teraz po ruke, a nechce sa mi po ňu ísť/, je napísané, že rozvody sa majú meniť po 160 000, ale v servisoch to menia zvyčajne po 120 000- žeby mali strach:bojim? mimochodom, ako zistím, či tie rozvody sú vymenené

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

lamancha: zavolej do kterehokoli servisu, ale rozhodne to dodrz, to asi vis sam.

obavam se ze v servise se zeptaji kolikmam najeto a kdyz to bude ke 120t. tak reknou 120 atd, proste aby jsi zaplatil a neotravoval :roll

Odesláno

Tak zavolej v pracovni den 583 411 572, servis v Zabrehu a tam ti reknou.

Ostatne - vymenit to driv neni zadny hrich, zanedbat je pruser.

Anebo napis jaky motor a rok vyroby mas a ja tam zavolam a napisu ti.

Odesláno

Rozvody bych vžádném případě nepodceňoval, prasklý rozvodový řemen rovná se totální havárie motoru!!!!!!! Vyměnit rozvodový řemen a napínací kladky, to musí dělat někdo kdo s tím má zkušenosti , ale nemusí to být značkový servis, na tohle si sám netroufnu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...