Lumikja Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Mám problém s palivoměrem u 106 r.v. 92, ráno když je zima palivoměr ukazuje normálně, odpoledne když je teplo tak rafička ani nehne. Co s tím, poraďte. Díky. Citovat
VenaS Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 U svého P106 jsem si všim, že palivoměr také někdy fixluje - vyčistil jsem konektor na nádrži a dobrý. Citovat
Guest rotvajler.mp Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Musím souhlasit s VenaS...měl jsem stejný problém a vyřešilo to vyčištění konektoru. Citovat
Ferry Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 A nemate zkusenost s pocitadlem ujetych vzdalenosti ? mam elektronicky budiky ( bez mechanickeho nahonu tacho ) ale jeste bez digitalniho displeje, je tam normalni mechanicky pocitadlo, ktery je pohaneny moturkem, mel jsem to rozdelany, zkousel jsem propajet kontakty a promerit moturek, zda se ze vsechno je v pohode, ale pocitadlo nefunguje Kdyby jste nekdo mel doma budiky nazbyt s funkcnim pocitadlem tak beru Citovat
Ivouš Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Včera jsem jel takovou polňačkou a auto bylo dost nahlý na stranu a podvoskem jsem hladil vysokou trávu a od té doby mě nejede taky ta ručička ukazatele benzínu,že by to byl taky ten konektor na vyčiš:cool:tění? Citovat
Ivouš Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Už mě to fachčí tak jsem zde zbytečně psal:super Citovat
tomingo Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Ferry A nemate zkusenost s pocitadlem ujetych vzdalenosti ? mam elektronicky budiky ( bez mechanickeho nahonu tacho ) ale jeste bez digitalniho displeje, je tam normalni mechanicky pocitadlo, ktery je pohaneny moturkem, mel jsem to rozdelany, zkousel jsem propajet kontakty a promerit moturek, zda se ze vsechno je v pohode, ale pocitadlo nefunguje Kdyby jste nekdo mel doma budiky nazbyt s funkcnim pocitadlem tak beru Nedávno sa toto dialo aj u mňa. Asi 4x som rozobral budíky, preletoval motorček, skúmal, točil a tak... Chvíľu to aj fungovalo, ale nakoniec som to celé postriekal WD-čkom a fachčí to doteraz. Myslím že problém bol v tom, že pri určitej \"konštelácii\" číselníkov sa tie prevody akoby zadrhávali a motorček to nevládal rozhýbať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.