VojtouNerCZ Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Čau, na kole už dlouho nejezdím a jen se na něj práší, tak zkusím nabídnout. Jedná se o cannondale trail 6 2016 s 29 kolama, zakoupeno v Denali Zábřeh. Moc toho na něm najeto není, ale nějaké menší šrámy se najdou. Je potřeba udělat brzdy (předek i zadek). Netuším, za kolik se tohle dá prodat, cenu nastřelím 10k a můžeme se pobavit Kdyby byl o kolo zájem, není problém ho vytáhnout ven na světlo a nafotit i umyté Holt ho mám v místnosti kde brousím dřevo.https://www.cannondalebikes.cz/o-cannondale/archiv/2016-kola-2016/horska-kola/sport-hardtail/trail/trail-6-275-29
pavelu96 Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Kdyby jsi ho aspoň trochu umyl ať nevypadá, že jsi ho dovezl z Chánova... Ale daleko divnější je ta Liberta bez sedla v pozadí
VojtouNerCZ Odesláno 13. červen 2022 Autor Odesláno 13. červen 2022 Tak jako umejt ho můžu, jen se mi do toho nechtělo, bo druhej den bude vypadat stejně xD No a to kolo bez sedla... Sedlo jsem dával tchyni na její nový kolo, na moderním sedle se jí blbě sedělo.
VojtouNerCZ Odesláno 13. červen 2022 Autor Odesláno 13. červen 2022 No, jinak jsou na tom i nášlapy (origo šlapky už nemám) Shimano a boty i s kuframa velikost 45. A koukám, že trochu trhlé sedlo
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.