vac22 Odesláno 12. červen 2022 Odesláno 12. červen 2022 Ahoj, je nějaká možnost, jak jednoduše přepínat mezi dvěma telefony a vybírat, který bude zrovna připojený? Automaticky se mi připojuje můj telefon a když si chce spolujezdec napojit telefon (ať už kvůli pouštění hudby, nebo třeba volání...), musím si na svém telefonu vypnout bluetooth a až potom se může spolujezdec připojit. Nejde to jinak? Třeba někde z infotainmentu? Děkuji Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 (upraveno) V infotaimentu by se měli dát připojit oba telefony, prostě sparuješ i ten druhý a měli by potom být připojený oba zaroveň, Tak to fungovalo ve 208 Upraveno 13. červen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
zzipCZ Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 no mě dva telefony najednou připojit nejdou. Kliknu na ikonu telefonu a vyberu který chci připojit ale mám starší 2008. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.