Patrik xx Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Zdravim, Poradite mi prosim. Teď jsem měnil rozvody na Peugeot 206 1.4 16v KFU napínák jsem nastavil mezi rysky jak má být a dotáhl jsem to momentakem. Ale po zahřátí motoru se ryska hne asi o 0.7mm směrem dolu. Jakoby se to ještě vic napne. Je to takhle ok? Pak zase za studena je ryska tak jak má být. Děkuji za rady. Patrik Citovat
Hafity Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 před 29 minutami, Patrik xx napsal: asi o 0.7mm Hele, že ty si z nás děláš pr*el.... inoxing ohodnotil 1 Citovat
Patrik xx Odesláno 4. květen 2022 Autor Odesláno 4. květen 2022 (upraveno) Proč jen jsem se zeptal. Tak se omlouvám že neznam moc Peugeoty poprvé jsem dělal peugeot. Tak sorry Jo mělo tam být 0,7cm Jenom mi je divný ze po nastaveni rozvodu je za studena ta šipka na napínací kladce tak jak má být a pak když se ohřeje tak se sama hne směrem dolu cca 0,7cm. Děkuji Omlouvám se za ten rozměr v mm překlik jsem se. Upraveno 4. květen 2022 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek a nepiš další příspěvky - použij "Upravit" Citovat
Hafity Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Tak se nečil Rozvody nastavuješ při teplotě vhodné k práci.... Po zahřátí je všechno jinak díky různým roztažnostem různých materiálů.... Péťa a inoxing ohodnotil 2 Citovat
Patrik xx Odesláno 4. květen 2022 Autor Odesláno 4. květen 2022 (upraveno) Moc děkuji za odpověď. Ja jsem se spíše bál jestli mi to pak neroztrhne remen. Když bude moc natažení. Omlouvám se za to jak jsem psal ale dvakrát jsem to rozebral a kompletoval protože jsem myslel ze jsem to poprve spackal ale když mi to same udelalo znovu tak jsem byl malinko bez sebe. Seš moc hodný děkuji, alespoň vím ze se nic nestane. Upraveno 4. květen 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Hafity Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Přepnutý řemen je slyšet.... Jakoby "vrčí".... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.