Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdary, tusite nekdo, co dela "aktualizace dotykove obrazovky", kterou mi nabidla mobilni aplikace ke stazeni pro novou generaci 508? Ma to nekolik giga. U navigace je to jasny, ale u dotykovky nemam tuseni a nikde to nejde najit:)

Odesláno (upraveno)

...updatuje to firmware (program) cele head unit....  ..proto je to tak "kur.e.vsky" velke a instaluje  se to hodinu se spustenym motorem ....   ..mno a me to ted stahnout nejde, bo ti francouzsti kreteni maji backend v totalnim bordelu... image.thumb.png.cfea462bdb2ec26fb92efd7496a46c52.png

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Staženou ji mám už asi 2 týdny jen se mi ji popravdě moc nechce instalovat,protože mi konečně funguje Peugeot aplikace i s doplněním jízd zpětně,vše si hezky načte. 🤔

Odesláno

Spis mi slo o to, jestli nekdo tusite, co presne za ficury a zlepsovaky novy verze obsahuji, nebo je to pouze a la nic nerikajici "bug fixes":)

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ja by som sa pripojil, mám ale 3008, čiže treba kuknúť na 508, aká verzia je dostupná a akú máte.

Aktualizoval som si NAC, moja Peugeot apka mi navrhla, že je update na NAC.

Stiahol som ju, NAC som aktualizoval.

Jedna novinka, čo som si všimol, je, že ak pripojíte AndroidAuto mobil, otvorí sa vám tá obrazovka s oknami AA, MirrorLink atď...hovadina, ale ok.

Horšie však je, že keď používam Waze, čo je jediná výhoda toho celého, tak keď prvý krát pripojím mobil k autu, spustím AA, zobrazí sa mi Waze spolu s jej okienkom hľadania v pravom hornom rohu, ako to bolo vždy. Idete, prídete do cieľa, zastavíte, ale hľadacie políčko sa už neukáže. Taktiež ak listujem v posledných miestach, tak za chvíľu mi ukončí listovanie, presne ako za jazdy kôli bezpečnosti. 

Skúsil som aj Google mapy, a ak dám hľadať, napíše mi v políčku "počas jazdy len hlasové hľadanie".

Na predošlej verzii to nerobilo a dokonca som si bol schopný mojim udelátkom na CAN simulovať nulovú rýchlosť do NAC a hľadacie okno sa mi ukázalo aj za jazdy. Teraz to už nefunguje.

Čiže mi to príde, že rýchlosť, resp to, či sa auto pohybuje je teraz brané z GPS, predtým to bolo z info na CAN. A samozrejme, GPS sa furt "hýbe" a to asi vadí.

Šľak ma ide trafiť :)

Terajšia verzia je 21.08.87.32_NAC-r1 - tuto je ten problém

Predošlá verzia, ktorú som mal abola ok v tejto veci 21.07.67.32_NAC-r0.

Upraveno uživatelem profor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...