Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ZADNÍ ČIRÉ LAMPY NA 306 ZA 1470,-

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

NEVÁHEJTE A OBJEDNÁVEJTE NA www.autokelly.cz mají je tam ve výprodeji !!!

+ i na další modely, třeba na 106 za 1713,- a ty sou moooc hezký

[upravil dne 25.4.0606 minimaxa]

Odesláno

Kdysi jsem o nich uvazoval.. pak uz me to opustilo ale za tuhle cenu to stoji za to i zkusit.. nemas chuck11 nejakou komplexnejsi fotku? Z vetsi dalky?

Guest Ludweek
Odesláno

zadni lampy jsou na 306 (novy model) dost povedeny...rozhodne bych je nemenil za tyhle ... ani za tu cenu :aut

Odesláno

JJ souhlas ... ono spis.. co se nepovedlo na 306cce aby bylo treba menit :D Ale chtel jsem proste zmenu a k tem cirym prednim svetlometum a stribrne barve auta se mi zdaji cire zadni svetla taky fajn.. ale asi bych to ruzne stridal :D Pac jak rikas.. jsou povedeny..

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

JJ souhlas ... ono spis.. co se nepovedlo na 306cce aby bylo treba menit :D Ale chtel jsem proste zmenu a k tem cirym prednim svetlometum a stribrne barve auta se mi zdaji cire zadni svetla taky fajn.. ale asi bych to ruzne stridal :D Pac jak rikas.. jsou povedeny..

jako jedny svetla na jezdeni a druhy na srazy, nebo menit spolu s prezouvanim na zimni kola? :D

Odesláno

Kdysi jsem o nich uvazoval.. pak uz me to opustilo ale za tuhle cenu to stoji za to i zkusit.. nemas chuck11 nejakou komplexnejsi fotku? Z vetsi dalky?

To si piš že by byly.posílám ti je meilem

Bral sem je z několika důvodů,vypadají našlapaně k předním čirým chromovaným světlům padnou jak ušité.Prostě:super:super:papa:papa

Odesláno

Diky za foto.. vypada to opravdu pekne.. nic do oka bijiciho.. na jinou barvu bych to snad ani nedaval a bez cirych svetel vepredu taky ne :)

Vvitty .. Treba :D Ale spis bych se nesmiril mit jen jedno nebo druhy.. asi je dam na pul haha :D Kazdopadne nekdy bych mel naladu na ciry a nekdy na origo ;)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2AKCZ: tak sem hod aspon tu fotku... to s tim pul napul je to dobrej napad!!!Prijedes tak na sraz? :)

Uděláme z toho čitou heverem, je to za pár korun za oloupanou barvu z heveru a fixkou si natřeš žárovičky na barevno.

:super

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Vvitty

2AKCZ: tak sem hod aspon tu fotku... to s tim pul napul je to dobrej napad!!!Prijedes tak na sraz? :)

Uděláme z toho čitou heverem, je to za pár korun za oloupanou barvu z heveru a fixkou si natřeš žárovičky na barevno.

:super

je to zadarmo, barva uz se oloupala... teda, pokud nemyslis ty smouhy od cerveneho a modreho laku...

Odesláno

To bych byl pak \"hodne hustej typek\" co??? Smile01.gif

a co teprve takovy zatmaveny ciry lampy!!!! to nikdo nema!!!

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Teď se dívám že máš i stejnou barvu auta ,takže není co řešit.Fotky poslány:papa:papa

mohl bych taky prosit ty fotky na mejl?? dík:papa

Odesláno

z tech svetel, co z nich mnozi tak uchcavate, se me zveda kufr jak jsou hnusny. se nedifte, ze je vyprodavaji kdyz to nikdo nechce :D

jedina zmena na svych svetlech, kterou jsem ochotny pripustit jako moznou, jsou predni angel eyes (jedine dvojite):

59_1_b.JPG

origo zadni svetla novejsich modelu jsou naprosto super. o zmene bych mozna uvazoval kdyby me nekdo dal za par babek tyhle diodove ;) ale za penize, za ktere je prodavaj, ani nahodou.

34_1_b.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...