Guest minimaxa Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 NEVÁHEJTE A OBJEDNÁVEJTE NA www.autokelly.cz mají je tam ve výprodeji !!! + i na další modely, třeba na 106 za 1713,- a ty sou moooc hezký [upravil dne 25.4.0606 minimaxa] Citovat
chuck11 Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Přesně ty zadní světla mám ale ne za 1467:( no co ale vypadají pěkně KUK Citovat
AKCZ Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Kdysi jsem o nich uvazoval.. pak uz me to opustilo ale za tuhle cenu to stoji za to i zkusit.. nemas chuck11 nejakou komplexnejsi fotku? Z vetsi dalky? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 zadni lampy jsou na 306 (novy model) dost povedeny...rozhodne bych je nemenil za tyhle ... ani za tu cenu Citovat
AKCZ Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 JJ souhlas ... ono spis.. co se nepovedlo na 306cce aby bylo treba menit Ale chtel jsem proste zmenu a k tem cirym prednim svetlometum a stribrne barve auta se mi zdaji cire zadni svetla taky fajn.. ale asi bych to ruzne stridal Pac jak rikas.. jsou povedeny.. Citovat
Vvitty Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: AKCZ JJ souhlas ... ono spis.. co se nepovedlo na 306cce aby bylo treba menit Ale chtel jsem proste zmenu a k tem cirym prednim svetlometum a stribrne barve auta se mi zdaji cire zadni svetla taky fajn.. ale asi bych to ruzne stridal Pac jak rikas.. jsou povedeny.. jako jedny svetla na jezdeni a druhy na srazy, nebo menit spolu s prezouvanim na zimni kola? Citovat
chuck11 Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: AKCZ Kdysi jsem o nich uvazoval.. pak uz me to opustilo ale za tuhle cenu to stoji za to i zkusit.. nemas chuck11 nejakou komplexnejsi fotku? Z vetsi dalky? To si piš že by byly.posílám ti je meilem Bral sem je z několika důvodů,vypadají našlapaně k předním čirým chromovaným světlům padnou jak ušité.Prostě:super:papa:papa Citovat
chuck11 Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Teď se dívám že máš i stejnou barvu auta ,takže není co řešit.Fotky poslány:papa:papa Citovat
AKCZ Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Diky za foto.. vypada to opravdu pekne.. nic do oka bijiciho.. na jinou barvu bych to snad ani nedaval a bez cirych svetel vepredu taky ne Vvitty .. Treba Ale spis bych se nesmiril mit jen jedno nebo druhy.. asi je dam na pul haha Kazdopadne nekdy bych mel naladu na ciry a nekdy na origo Citovat
Vvitty Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 2AKCZ: tak sem hod aspon tu fotku... to s tim pul napul je to dobrej napad!!!Prijedes tak na sraz? Citovat
vector Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty 2AKCZ: tak sem hod aspon tu fotku... to s tim pul napul je to dobrej napad!!!Prijedes tak na sraz? Uděláme z toho čitou heverem, je to za pár korun za oloupanou barvu z heveru a fixkou si natřeš žárovičky na barevno. Citovat
AKCZ Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 To bych byl pak \"hodne hustej typek\" co??? Citovat
Vvitty Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Vvitty 2AKCZ: tak sem hod aspon tu fotku... to s tim pul napul je to dobrej napad!!!Prijedes tak na sraz? Uděláme z toho čitou heverem, je to za pár korun za oloupanou barvu z heveru a fixkou si natřeš žárovičky na barevno. je to zadarmo, barva uz se oloupala... teda, pokud nemyslis ty smouhy od cerveneho a modreho laku... Citovat
Vvitty Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: AKCZ To bych byl pak \"hodne hustej typek\" co??? a co teprve takovy zatmaveny ciry lampy!!!! to nikdo nema!!! Citovat
Béďa Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 vypada to hezky ale origo jsou plne dostacujici Citovat
Tommy306 Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: chuck11 Teď se dívám že máš i stejnou barvu auta ,takže není co řešit.Fotky poslány:papa:papa mohl bych taky prosit ty fotky na mejl?? dík:papa Citovat
Tommy306 Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 tak už nemusíš, mám je od AKCZ...za tu cenu to je opravdu lákavý, ale stejně se mi víc líbí v kouřový verzi... Citovat
chechet Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 z tech svetel, co z nich mnozi tak uchcavate, se me zveda kufr jak jsou hnusny. se nedifte, ze je vyprodavaji kdyz to nikdo nechce jedina zmena na svych svetlech, kterou jsem ochotny pripustit jako moznou, jsou predni angel eyes (jedine dvojite): origo zadni svetla novejsich modelu jsou naprosto super. o zmene bych mozna uvazoval kdyby me nekdo dal za par babek tyhle diodove ale za penize, za ktere je prodavaj, ani nahodou. Citovat
Kvasky Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 2 chechet: To máš naprostou pravdu. Taky mi ty světla nic neříkaj. BTW. Francouz má pěknou káru:super [upravil dne 26.4.06 Kvasky] Citovat
Crack Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Jen aby je ted neměl uplně každej,když budou za takovou cenu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.