hakavcak Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 Zdravím, nejde mi psrkovací asisttent a dia mi píše 5 závad z toho 4 zadní čidla kde je přerušený obvod nebo zkrat na kostru a 1 neznámá závada. Nemá někdo schéma? Vlezl jsem pod auto a tak nejak vše vypadá v pořádku a když je závada u všech zadních bude to někde v tom hlavním pro všechny 4? Němůže to být nějaká pojistka třeba? Nebo kam to vede.. někam do kufru? Děkuju Citovat
jarokare Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 Konektor je v podběhu za LZ kolem , není rozpojenej nebo blbě docvaklej ? Citovat
hakavcak Odesláno 8. duben 2022 Autor Odesláno 8. duben 2022 děkuji zítra se na to mrknu to asi možná bude Citovat
hakavcak Odesláno 10. duben 2022 Autor Odesláno 10. duben 2022 (upraveno) @jarokare Tak samozřejmě byl rozpojenej celý šťastný jsem vystříkal konektorem a připojil. A zklamaní beze změny. A diagnostika pořád tu stejnou hlášku přerušený obvod nebo zkrat na kostru. Tak s tím budu muset do servisu nemám ani zkoušečku abych to nějak proměřil a i kdybych ji měl asi bych s ní neuměl. Ale je to hrozný jak jsem zvyklej na senzory z předešlých aut tak s touhle lodí bez toho neumím ani zaparkovat. Upraveno 10. duben 2022 uživatelem pavelu96 Odstraněna úplně zbytečná citace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.