Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teťka jenom co lehce vzpomínám, takové ty bezpaticové, zástrčné (neznám jejich název, vždycky je vemu sebou do prodejny) o výkonu 1,2 W tuším. Neoplatí se dávat výkonější žárovky, pak vypálí svoje okolí, přehřejou se a většinou zhasnou nadobro.

Odesláno

Ale ono je to stejně fuk, jestli jí koupíš s paticí nebo bez, protože si myslím, že je můžeš normálně kombinačkama vytáhnout a dát do tý patice novou

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Ale ono je to stejně fuk, jestli jí koupíš s paticí nebo bez, protože si myslím, že je můžeš normálně kombinačkama vytáhnout a dát do tý patice novou

Jj to je pravda ale ty origo byvají pripajeny k těm plíškům po stranách takze se musí ještě ucvaknout a třeba zase napajet ale to není potřeba drátky po stranách těch žároviček jsou dost dlouhý. ;) ;) ;)

Odesláno
Původně zaslal: John

Jj to je pravda ale ty origo byvají pripajeny k těm plíškům po stranách takze se musí ještě ucvaknout a třeba zase napajet ale to není potřeba drátky po stranách těch žároviček jsou dost dlouhý. ;) ;) ;)

přesně tak, to pájení je celkem pracné protože aby to šlo vrazit zět do plastu musí tam být málo cínu a drátky rádi prasknou kdž se víckrát ohnou.

ale lze oboje

Odesláno

zdarek nevim ja bych to tak neresil bych koupil zarovky do palubovky vim ze stoji asi 10 kc jedna bez objimky ja koupil bez a cela s objinkou stoji asi jedna 28kc .Chci se jen zeptat jaky letovani :bojim nic takoveho jsem nedelal a palubovka a okolni zarovky sviti jedna radost :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Blackrider

zdarek nevim ja bych to tak neresil bych koupil zarovky do palubovky vim ze stoji asi 10 kc jedna bez objimky ja koupil bez a cela s objinkou stoji asi jedna 28kc .Chci se jen zeptat jaky letovani :bojim nic takoveho jsem nedelal a palubovka a okolni zarovky sviti jedna radost :mrk

No jde o to,že origo žárovičky jsou připájený k těm plíškum na stranách objímky té žárovičky...takže asi tak.Jako jde to ucvaknout a ty kontakty každý přihnout k tomu plíšku.Svítí to taky

ale když je někdo velká hračička tak si to může naletovat. ;) ;)

Odesláno
Původně zaslal: John

No jde o to,že origo žárovičky jsou připájený k těm plíškum na stranách objímky té žárovičky...takže asi tak.Jako jde to ucvaknout a ty kontakty každý přihnout k tomu plíšku.Svítí to taky

ale když je někdo velká hračička tak si to může naletovat. ;) ;)

Neni to pravidlem, zrovna dneska jsem vytahoval originalni zarovicky z tech patic a priletovany nebyly, nicmene vyndat ven sly pekne blbe, musel jsem zboku zapacit sroubovackem a vycvaknout ven nejdrive jeden plisek a pak uz sla zarovka vytahnout

Klestema se mi to predtim nepodarilo, rozprskla se mi :D

Jinak dneska jsem cumel jako blazen, dve tyhle malinkaty ( bez te plastove patice ) zarovicky staly v Obi 65Kc :bojim tak na to jim :aut:P:D

[upravil dne 25/4/06 Ferry]

Odesláno

Fígla na to, jak vytáhnout žárovičku - sežeňte si silikonovou hadičku s průměrem baňky žárovky, nasliňte baňku a strčte na ní hadičku. Pak těsně za žárovičkou pevně stiskněte a trhněte ven. Podtlak se postará o to, aby hadička žárovičku udržela. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...