PaKr Odesláno 28. březen 2022 Odesláno 28. březen 2022 Potřebuju koupit tyhle "strašně velké" papuče na vozík (resp. vozíček) Současné sice mají vzorek, ale popraskané bočnice a to se na STK asi líbit nebude. Kde jsem se díval, tak nabídka osobní/suv/dodávka/moto, když už je něco pro vozíky, tak od 12" nahoru.... Buď jsem špatně/ málo hledal, nebo to na netu nevedou a budu se muset někde osobně zeptat, ale pokud někdo o něčem víte, tak budu rád, když se podělíte Citovat
Hafity Odesláno 28. březen 2022 Odesláno 28. březen 2022 (upraveno) Mitas S03 4/0 R8 63J od 586 Kč - Heureka.cz Proč mi nende vložit odkaz Upraveno 28. březen 2022 uživatelem pavelu96 Vložen odkaz PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 28. březen 2022 Autor Odesláno 28. březen 2022 @Hafity díky jak prosté a já jak blbec hledám na AK a několika dalších pneu - prodejců Hafity ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 @PaKr : sebemrskotu netřeba, jsem na tom občas obdobně.... Ne, že bych Googlil málo, ale Googlim špatně.... Péťa a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.