Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se po delší době rozhodl to obměnit, a koupit něco jiného než Peugeot. Po předchozím BMW byly požadavky jasné, výkon nad 150kW a zadokolka za rozumnou cenu, a tahle Omega to myslím splňuje celkem dobře. Samozřejmě bych to nebyl já,k dybych koupil auto na kterém není žádná práce :D Pánovi jsem psal na inzerát už před rokem, ale nějak to tehdy vyšumělo. Pán se mezitím rozhodl proti prodeji a inzerát stáhl, a napsal mi asi před čtvrt rokem, zdali mám stále zájem. Po asi 3 měsíčním domlouvání je zde výsledek :D Takže s autem mám už teď celkem historii. 

Je potřeba pořešit koroze, a spousta různých drobností, ale motor, a celkově základ je zdravý, zespoda chycená není. V plánu je samozřejmě jako vždy si ji doladit k obrazu svému, a uvést ji do pěkného stavu.

image.thumb.png.022897d7ccba7c7d18fc43506a9ba7a5.pngimage.thumb.png.021262983866d8a3b9cf1881545bce0b.pngimage.thumb.png.d0248be1216d92be3e0f1f4c4a788bf4.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...