Rom Odesláno 22. duben 2006 Odesláno 22. duben 2006 Před půl rokem se mi začala ztrácet voda z chladiče. Diagnóza rychlá, těsnění pod hlavou. U známého co má atoservis jsem si to nechal opravit. 14 dní co jsem s autem jezdil (asi 200 km) se mi najednou objevil olej v chladiči. Moc ho tam nebylo tak 1 cm v nádobce.Myslím si že se to stalo po té co jsem nechal auto na volnoběh nastartované a teplota vylezla na 90 C. Voda se vypustila a těsnění ještě jednou dotáhlo. Opravář řekl že by to mělo být dobré. Půl roku vše v poho až do dneška. Nechal jsem auto nastartované, voda na 90 C a opět se objevil olej v chladiči. Myslíte že by to mohlo být špatně odvedenou prací. Auto 1.9 D. Moc se mi za ním nechce jít a řict mu že to neudělal dobře.. Je to dobrý známý. Citovat
oddie Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Vzhledem k tomu, že nepíšeš, jak ta oprava proběhla, tak těžko říct, ale je to dost možné. Nesrovnání hlavy, nedodržení postupu a utahovacích momentů či použití starých šroubů (při sundání hlavy se vždy dávají šrouby nové! ) může mít tohle za následek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.