Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

nechce někdo provětrat věšteckou kouli ? 🙂 

Začal mi padat volnoběh zajímavým způsobem. Zásadně jen na teplém motoru po ujetí cca 20 km ucítím v nízkých otáčkách lehké zaškobrtnutí a začne padat volnoběh. Po restartu se nic nezmění, padá dál, někdy se zapomene na 2-3 vteřinky na cca 500 otáčkách a pak spadne, nebo se srovná, jako by jeden válec zaspal. Sranda je, že třeba po dalších 30 km to přestane, a nebo také ne. Auta vychladne a zase můžu 20 km počítat s tím, že nebude zlobit. Kromě toho jezdí auto jako drak, možná mírně větší spotřeba.

Svíčky jsou nové a někdy to udělalo i před výměnou. Vstřiky mají cca 60 000 km. Jezdím převážně na prémiové benzíny. Mám DG malou čínu a ta nic neukazuje, žádná chyba, objednal jsem se do servisu, leč termín mám až skoro za dva týdny. 

Někdo nějaký nástřel, ať mám nad čím dumat ?

Děkuji.

Benzín, 103 kw. 

Odesláno

Právě že to zlobilo jen někdy.Taky jsem na jednom autě měnil na klapce snímač teploty vzduchu,jestli si dobře pamatuju tak to dělalo něco podobného.Nevím ale jak je to přesně na dvoulitru,všechno co píšu bylo na autech s motory 2.2.

Odesláno

Tak dnes změna, poprvé depolution systém faulty, auto začalo cukat jak prvnička. Zastavil jsem, počkal asi 5 minut a auto opět v pohodě.  Malá čínská Dg nahlásila P0170.  Co okolo této chyby čtu, z toho nemám radost. Uvidím, co v servisu.

• O 5 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj. Mám také problém s chybou P0170. Po nastartování chcípá, musím motor vytočit a co nejdříve se rozjet, pak je to OK. Tedy až na volnoběh, který je tak nějak nepravidelný. A v běžném provozu, cca v 1800-2000 ot ztrácí výkon a občas i cukne, ale jakmile se dostane přes 2000 tak je zase ok. 

Jaké tlaky by měl ten senzor hlásit? Mě moje malá čínská diag ukazuje cca od 19 do 70kPa, je to OK? Má cenu ten senzor měnit, pokud v diag ukazuje? 

Včera mi diag během jízdy vypsala chybu P0264 Injector2- circuit low. Myslíte, že s to s tím může mít souvislost?

Upraveno uživatelem crown

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...