Feryy Odesláno 23. únor 2022 Odesláno 23. únor 2022 Zdravim.mám peugeot 1.6 turbo benzín 115kw.Problém je že při nastartování se motor začne hádat,nepravidelně spaluje.Diag.ukazeje nízký tlak paliva p0087 a p1340 a p1337 vynechání zážehu 1.a4.válce.Mohl by to dělat senzor tlaku paliva,prý se dá proměřit.Jaké by měl ukazovat hodnoty?A nebo nevím co s tím.Svíčky a cívky jsou fungl novéDíky za rady Citovat
Agrafik Odesláno 23. únor 2022 Odesláno 23. únor 2022 Může to být nevyhnutelný životní cyklus motoru, který se ti nemusí, nebude líbit. Diagnostika byla originální? a s tím 1. a 4tým válcem jsi už něco řešil v minulosti. Vyřešilo se to? Snad ti někdo fundovaný @ChouLu ? odpoví. Citovat
Feryy Odesláno 23. únor 2022 Autor Odesláno 23. únor 2022 Řešil jsem jenom to že když vyměnim olej a filtr tak to dá na chvíli pokoj.Problémy začali když mi v servisu dělali těs.pod hlavou.Zaráží mě ten nízký tlak paliva.Teď jsem opět vyměnil olej a filtr a špatný zážech 1.a4.válce už diag.neukazuje,ale ten nízký tlak jo.Diag.neni origoš. Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2022 Odesláno 23. únor 2022 Ahoj, Odpovím přesně Vadné vysokotlaké čerpadlo Dělá to především za studena a zapisuje to nízký tlak a závadu na jednom nebo více válcích Výměnu doporučuji za nové originál, které sice vychází cca 20t ale už se problém nebude nikdy opakovat Agrafik ohodnotil 1 Citovat
pbalga72 Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 na 99 procent závada vysokotlakého čerpadla, bohužel drahá poměrně složitá součástka, řešil jsem přesně tento problém jak popisujete, po výměně čerpadla nárust výkonu a spokojenost zákazníka, neřešili jsme součástku z vrakoviště, ale i tohle je určitě možnost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.