Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.mám peugeot 1.6 turbo benzín 115kw.Problém je že při nastartování se motor začne hádat,nepravidelně spaluje.Diag.ukazeje nízký tlak paliva p0087 a p1340 a p1337 vynechání zážehu 1.a4.válce.Mohl by to dělat senzor tlaku paliva,prý se dá proměřit.Jaké by měl ukazovat hodnoty?A nebo nevím co s tím.Svíčky a cívky jsou fungl nové😔Díky za rady🤷

Odesláno

Může to být nevyhnutelný životní cyklus motoru, který se ti nemusí, nebude líbit.

Diagnostika byla originální? a s tím 1. a 4tým válcem jsi už něco řešil v minulosti. Vyřešilo se to?

Snad ti někdo fundovaný @ChouLu ? odpoví.

Odesláno

Řešil jsem jenom to že když vyměnim olej a filtr tak to dá na chvíli pokoj.Problémy začali když mi v servisu dělali těs.pod hlavou.Zaráží mě ten nízký tlak paliva.Teď jsem opět vyměnil olej a filtr a špatný zážech 1.a4.válce už diag.neukazuje,ale ten nízký tlak jo.Diag.neni origoš.

Odesláno

Ahoj,

Odpovím přesně :) Vadné vysokotlaké čerpadlo :) Dělá to především za studena a zapisuje to nízký tlak a závadu na jednom nebo více válcích ;) 

Výměnu doporučuji za nové originál, které sice vychází cca 20t ale už se problém nebude nikdy opakovat 

• O 1 rok později...
Odesláno

na 99 procent závada vysokotlakého čerpadla, bohužel drahá poměrně složitá součástka, řešil jsem přesně tento problém jak popisujete, po výměně čerpadla nárust výkonu a spokojenost zákazníka, neřešili jsme součástku z vrakoviště, ale i tohle je určitě možnost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...