radim.1008 Odesláno 3. září 2022 Odesláno 3. září 2022 Už jsem na ně koukal. Trochu mě děsí ten postup výměny. Když to budu objednávat tak i se světlem pod řidičovo zrcátko. Citovat
ChouLu Odesláno 3. září 2022 Odesláno 3. září 2022 V Polsku samotná zarovka kolem 250Kc co jsem bral naposled origo asi 1200 výměna hrozná ale po asi 20 autech už mi to jde Citovat
radim.1008 Odesláno 3. září 2022 Odesláno 3. září 2022 Jenže ty máš ruku jak nedorostlý dítě? Za kolik se dá sehnat to světlo do zrcátka? Nesvítí mi. Citovat
Pacho69 Odesláno 8. září 2022 Odesláno 8. září 2022 dát tam žárovku denního svícení není problém, to jde snadno, hůř se vyndává, protože i když ji otočíš, tak se jí nechce ven, jak je tam "zarostlá". Origo s paticí stojí pětikilo, bez petice tři kila (na citroeny.eu). Moje poslední výměna zase skončila ořechem v podběhu (zapomněl jsem, že je potřeba montážní sestavu přelepit, aby se ořech nevytáhnul). Ale výměna je v pohodě, je to čtvrtotáčka povolení patice, akorát pak, když se jí nechce ven, začneš přemýšlet, jestli si s ní pootočil a tak. Ale jde to dobře, vůbec všechny žárovky se tady vyměňují dobře. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.