Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: Neon

Jo a ještě mě mrzí, že jsem nevyfasoval na pokoj nějakou babu, ale to se snad taky nějak zkousne :D

A jakou by sis tak představoval?? :D :D :D :D 90-60-90 ?? :D :D :D :D nebo 60-90-60 ?? :aut:P

Ja prosim taky nejakou slecnu abych pri dlouhych vecerech nebyl sam a neumrzl tam :D:D:D:D a predstava?? necham na vas preci jen vam verim :D:D:D:D:D

Pánové, a co takhle starý vojenský heslo:

Voják se stará, voják má

a pak mě ještě napadá:

Mladej voják, to je hotovej kouzelník

To nejsou nějaký špatně míněný narážky, ale s Vaším mládím JE OSTUDA, ŽE Si MEZI NÁS PROSTĚ NEPŘIVEDETE NĚJAKÝ KRÁSNÝ MLADÝ PAŽOUŤAČKY (vždyť je tu holek jako šafránu a může se nám všem brzo stát, že Netopýrku s Akou přestane bavit zvedat nám tu všem morál (přeci jen jsou tu jako dvě růžičky mezi spoustou trní) a pak - pán bůh s námi a celým Peugeot-clubem)

Na mě se asi nějak zapomnělo :myslim:roll .....

Odesláno

Jo vidis to Medo a na alusku si zapomel chudak holka ted z toho bude smutna ale alusko neboj mi na tebe myslime....;)

Jo jinak Medo to vis nekdo ma a jinej nema.... To vis do malyho auta se mi ty zensky nevlezou takze musim improvizovat :D

Odesláno

Aluško, sorry, hlavu mám děravou, to víš - v mém pokročilém věku už nelze udržet všechny důležité informace a podněty pohromadě (též se omlouvám Erice a všem děvčatům, které se P-Clubu občas alespoň v myšlenkách dotýkají).

Odesláno

;) jo jo, kluci, je nás tu jak šafránu a ještě to občas vypadá, že si nás hrubě nevážíte...ještěže jsme nejen mladé, krásné, neklidné, motorizované, ale ještě navíc UKRUTNĚ ODOLNÉ :D

Jinak bychom tu už asi nebyly...:aut

Odesláno

Ještě jsi za to \"krásné, mladé\" zapomněla ... a chytré... :D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

;) jo jo, kluci, je nás tu jak šafránu a ještě to občas vypadá, že si nás hrubě nevážíte...ještěže jsme nejen mladé, krásné, neklidné, motorizované, ale ještě navíc UKRUTNĚ ODOLNÉ :D

Jinak bychom tu už asi nebyly...:aut

Jeste ze si to taky umite rict sami abychom Vam nemuseli nic nalhavat.. rejp Smile01.gif

Odesláno

Mam problém. Před chvílí mi muj doprovod zrušil účast :bojim A nevim jestli stihnu za 2 dni sehnat náhradu :myslim (vidim to nereálně) Kdyžtak by se uvolnilo jedno místo na pokoji, takže by se tam mohl přesunout někdo z přistýlky... No ještě se uvidí... Já jen doufám, že už se nic víc nepo...e, protože od pondělí to je jedna katastrofa za druhou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...