Aluška Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Neon Jo a ještě mě mrzí, že jsem nevyfasoval na pokoj nějakou babu, ale to se snad taky nějak zkousne A jakou by sis tak představoval?? :D :D 90-60-90 ?? :D :D nebo 60-90-60 ?? Ja prosim taky nejakou slecnu abych pri dlouhych vecerech nebyl sam a neumrzl tam :D:D:D a predstava?? necham na vas preci jen vam verim :D:D:D:D Pánové, a co takhle starý vojenský heslo: Voják se stará, voják má a pak mě ještě napadá: Mladej voják, to je hotovej kouzelník To nejsou nějaký špatně míněný narážky, ale s Vaším mládím JE OSTUDA, ŽE Si MEZI NÁS PROSTĚ NEPŘIVEDETE NĚJAKÝ KRÁSNÝ MLADÝ PAŽOUŤAČKY (vždyť je tu holek jako šafránu a může se nám všem brzo stát, že Netopýrku s Akou přestane bavit zvedat nám tu všem morál (přeci jen jsou tu jako dvě růžičky mezi spoustou trní) a pak - pán bůh s námi a celým Peugeot-clubem) Na mě se asi nějak zapomnělo ..... Citovat
Marda106 Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Jo vidis to Medo a na alusku si zapomel chudak holka ted z toho bude smutna ale alusko neboj mi na tebe myslime.... Jo jinak Medo to vis nekdo ma a jinej nema.... To vis do malyho auta se mi ty zensky nevlezou takze musim improvizovat Citovat
Medvěd Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Aluško, sorry, hlavu mám děravou, to víš - v mém pokročilém věku už nelze udržet všechny důležité informace a podněty pohromadě (též se omlouvám Erice a všem děvčatům, které se P-Clubu občas alespoň v myšlenkách dotýkají). Citovat
Netopýrka Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 jo jo, kluci, je nás tu jak šafránu a ještě to občas vypadá, že si nás hrubě nevážíte...ještěže jsme nejen mladé, krásné, neklidné, motorizované, ale ještě navíc UKRUTNĚ ODOLNÉ Jinak bychom tu už asi nebyly... Citovat
Guest MilaS Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Ještě jsi za to \"krásné, mladé\" zapomněla ... a chytré... :D:D:D:D:D:D:D Citovat
AKCZ Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: Netopýrka jo jo, kluci, je nás tu jak šafránu a ještě to občas vypadá, že si nás hrubě nevážíte...ještěže jsme nejen mladé, krásné, neklidné, motorizované, ale ještě navíc UKRUTNĚ ODOLNÉ Jinak bychom tu už asi nebyly... Jeste ze si to taky umite rict sami abychom Vam nemuseli nic nalhavat.. rejp Citovat
Devilstorm306 Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Mam problém. Před chvílí mi muj doprovod zrušil účast A nevim jestli stihnu za 2 dni sehnat náhradu (vidim to nereálně) Kdyžtak by se uvolnilo jedno místo na pokoji, takže by se tam mohl přesunout někdo z přistýlky... No ještě se uvidí... Já jen doufám, že už se nic víc nepo...e, protože od pondělí to je jedna katastrofa za druhou. Citovat
Netopýrka Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 AKCZ: vim, ze skromnost by vam to nedovolila...drzoune Devilstorm306: Vyděržaj, pijaněr! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.