Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

CHATKA 4 postele + 2 přistýlky

-1- Zila + 3 + pes

-2- Medvěd, Helča + Radka S. + 1

-3- Rimmer + 1 + pes, Radek V. + 1

-4- Driver, Aceman206, Ko?átko

-5- Bohouš 205 GTI + 1, Siry, Vertex, Vvitty

-6- Rex + 1, Renek + 1 + pes

-7- Dýdžej + 3

-8- Pitbull + 1, Domikra + 1

-9- Bohumil + 1, Zelda

-10- Honza, Lenča, Janča, Poldik, Marky

CHATA 4 - 6 lůžek

-1- 5 lůž. - Minimaxa, Voyager, Neon + 2, Dave k

-2- 5 lůž. - Marton + 1, Barenst, Marda 106, Lukáš Till

-3- 4 lůž. - Garfield, Odie, Chip + 1

-4- 6 lůž. - Béďa, MK405, Zipík + 1, Daris, Chechet

-5- 5 lůž. - Netopýrka, Aka, Tommy306 + 1, Vector, Marcel505

-6- 5 lůž. - Petav, Bohunka + 1, PMCompany + 1

-7- 4 lůž. - Pavel T. + 3

-8- 4 lůž. - Devilstorm306, Žabi + 2

-9- 4 lůž. - Mašinka + 1+ pes , Jirkap + 1 + pes

-10- 3 lůž. - Dodo, Aluška

Počet ubytovaných je celkem 86 lidiček :super

Jinak je to jen návrh, lidičky a proto příjmáme pozměňovací návrhy. :papa

Jinak upozorňuji, že není chyba, když na 5ti lůžkovým pokoji je 6 lidí Je to i s přistýlkou. Je vás už moc, tak se začínají zaplňovat i tyto \"nouzová\" místa. :papa

[upravil dne 20/4/06 Autoškolič Dodo]

Odesláno

No jak ja vidim tak budu hned ve vedlejsim pokoji takze sem bliz na pomoc... Jo jinak dodo rozdelil si to pekne je mi to vcelku jedno kde spinkam hlavne ze je kde slozit hlavu aspon jednou za 3 dny :D:D

Odesláno

Je to v pohodě, jen maličkost, Siry je ta jednička za plusem u Bohouše. Takhle to totiž vypadá, že nás tam bude pět a ne jen čtyři :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Je to v pohodě, jen maličkost, Siry je ta jednička za plusem u Bohouše. Takhle to totiž vypadá, že nás tam bude pět a ne jen čtyři :super:super:super

Tak jsme se neupsali, Bohoušek nám totiž psal, že by s ním dojel ještě jeden bráška, takže pokud to tak bude, tak je to OK :aut .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: Vertex

Tak jsme se neupsali, Bohoušek nám totiž psal, že by s ním dojel ještě jeden bráška, takže pokud to tak bude, tak je to OK :aut .

Aha aha aha, tak to potom, jestli bere brášky dva, souhlasí. Já o druhém nic nevěděl, tak jsem sám zvědav:o:o

Guest minimaxa
Odesláno

-1- 5 lůž. - Minimaxa, Voyager, Neon + 2, Dave k

ehm, ehm, jak počítám tak počítám, tak je to 6 lidí na 5 lůžek :mrk:myslim

Odesláno

tak koukám, že došlo k nějakým úpravám a bude nás na 5-lůžkovým pokoji taky 6:o...nebo to byl požadavek nějaké dívčiny??:aut...jinak já s přítulkou stejně zaberu asi jenom jednu postel, tak je mi to jedno:P

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

tak koukám, že došlo k nějakým úpravám a bude nás na 5-lůžkovým pokoji taky 6:o...nebo to byl požadavek nějaké dívčiny??:aut...jinak já s přítulkou stejně zaberu asi jenom jednu postel, tak je mi to jedno:P

Třeba je v počtu 5ti postelý jedno manželské dvojlůžko a je tady počítáno jako jedna postel :aut:aut:aut

Odesláno

Lidičky, žádný chyby to nejsou. Jen to připravuji na další účastníky. Ozval se mi LEXA - 3 lidi a DÝDŽEJ - 4 lidi ale nemám to ještě potvrzené platbou. Tak se ten spací pořádek připravuje na další přísun lidí a tak jsem začal obsazovat i přistýlky. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...